Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most komoly én vagyok a hibás? Ti mit tennétek a helyemben?
Tegnap szeretkeztünk a párommal (hozzá teszem hetek óta nem volt semmi) kb 5 perces menet volt reménykedtem, hogy kicsit pihen aztán lesz valami. Mondogattam is neki, hogy én még szeretnék stb...kezét is oda raktam, megsimogatta azt elvette rá pár percre belaudt. Én meg sírtam, aludni se bírtam egész éjjel annyira kívántam és szenvedtem. (Nem maszturbálok mert nem jó magamnak csinálni valamiért semmilyen) Reggel kérdezi, hogy mi a bajom...elmondtam erre én vagyok a sz@r mert miért várom el,hogy bármit is csináljon mikor őt nagyon elkapta a fáradtság. Aztán mondom mindig elkap? Mert mindig ez van kb..hozzá szoktam és nem bántom ez miatt lehet most azért szenvedtem ennyire mert hetek óta nem volt semmi. Ha nem azzal jött, hogy a fáradtság miatt akkor meg azt mondta mert nekem sose elég semmi...köszi gondoltam magamba 5perc kinek elég. Na mindegy most össze vesztünk nagyon. Szerintetek nekem kellene bocsánatot kérni? Én most nagyon ugy érzem, hogy nem. De kíváncsi vagyok mások véleményére hát ha én gondolom rosszul.
5,5 éve vagyunk együtt, ő 27 éves.
22/L
Én nem értem mi van a férfiakkal.
Mi történt ezekkel...
Én kapcsolatban vagyok, sajnos a párom havonta egyszer igényli a szexet...nagyon szar az egész.
De én a farkam felét oda adnam ha olyat mondana, hogy szexelni szeretne, meg, hogy egy nap többször is....
Szerintem felesleges az egész, kérj bocsánatot mert ő úgysem fog....
Basszus sajnálom. Az én párom se túl sokszor igényli 3x 4x egy hónapba.
És hogy kérjek bocsánatot? Valahogy nem érezném őszintének a bocsánat kérést most...
Sokadik ilyen kérdést olvasom.
Egyszerűen nem hiszem el, hogy lányok ilyen helyzetbe kerülnek.
Nálam ugyanez dettó csak én vagyok a férfi
Cseréljünk párt vagy mi legyen megőrülök szex nélkül :(
Az itteni kérdések 90 százaléka arról szól hogy a pasi nem kap elég szexet. Aztán itt vagy te aki pedig igényelné és kifogsz egy ilyen szerencsétlent.
Az hogy alacsony az igényszintje egy dolog, de szexuális kultúrája sincs. A szex társasjáték. Azért csináljuk hogy mindkét fél élvezze.
Szóval hagyd ott a p.csába, jobban jársz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!