Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, férfiak! Mennyi az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, férfiak! Mennyi az elélvezési rekordotok egy nap alatt?

Figyelt kérdés
Nekem 2, bár olyan nem volt, hogy egész nap megpróbáltam verni, hogy lássam, mennyit tudok, szerintem menne több is. Nektek mennyi a rekord?

2022. ápr. 26. 22:22
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
12
2022. máj. 5. 06:20
 22/25 anonim ***** válasza:
53%

Hellóka mindenkinek...

Az én rekordom egy nap alatta 17 orgazmus, amit metamfetamintól bedrogozva még 22 évesen éltem át a nagyon fiatal és odaadó barátnőmmel, akibe bele spricceltem mindig az egész adagot. Az első 3 alkalommal az elélvezésem ömlött vissza a seggéből és a puncijábol is!

Majdnem egy percig eltartott mindhárom esetben a ejakulációm. Egyfolytában ömlött belőlem a rengeteg sűrű krémes állagú hófehér sperma adagom! Bedrogozva szeretem nagyon hosszan elnyújtani a kényeztetést és néhány alkalommal visszafogni magamat az orgazmustol, és majd néhány órás kényeztetést követően pedig átadni magamat az intenzív gyönyörnek egy óriási adag magömléssel a végén - olyan 1dcl fölötti ondóval

2022. aug. 5. 14:15
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
1x 1 hónapig nem láttam a bnőmet még régebben és nagyon összegabalyodtunk amikor megint láttuk egymást, rövid buszozást követően mikor feljött hozzám... rögtön szétszedett. Szájába vett és utána keményen megadtam neki. Sztem 1,5 óráig abba se hagytuk kb 4 szer elélvezett. én meg talán 3 szor. Este megint szexeltünk akkor 2 szer ment el és én is 2 szer.
2022. aug. 22. 21:25
 24/25 anonim ***** válasza:
45%

Nekem 14 még ha hihetetlen is!

21 éves voltam és egész nap csak verte a barátnőm,mivel nagyon tetszett neki,én meg őt csináltam kézzel...

Most már 40 felett olyan 6 a maximum

2024. márc. 12. 19:09
 25/25 érdeklődő35 ***** válasza:
100%
kb másfél két évtizede 8 volt. az utolsó nagy része meleg levegő...
2024. márc. 12. 19:26
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!