Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak! Mennyi az elélvezési rekordotok egy nap alatt?
Figyelt kérdés
Nekem 2, bár olyan nem volt, hogy egész nap megpróbáltam verni, hogy lássam, mennyit tudok, szerintem menne több is. Nektek mennyi a rekord?2022. ápr. 26. 22:22
11/25 anonim válasza:
8 és 10 között, már nem emlékszem. Évekkel ezelőtt volt, és volt hozzá segítségem.
Végén már kb semmi nem jött, és a csaj is megszenvedett. De beállította az új rekordot (semmi értelme nem volt, de akkor még nem tudhattam hogy a nők egy része olyan versenyben is szeret nyerni, ami meg sem volt hirdetve)
12/25 anonim válasza:
Én szexben is csak egy menetet bírok. Hogy tudnak itt egyesek 2 nap alatt 3 csomag gumit elhasználni? Hihetetlenül irigylem az ilyet
13/25 Noren1989 válasza:
15 körül.
Màsnaposan magas a vérnyomàsom, és kb 2óràs merevedéseim vannak.
A végén màr fàj, megcsak tejpor jön ki, de mégis elélvezek...
15/25 anonim válasza:
6 volt a rekord eddig maszturbálással egy nap alatt, de az már sok volt. Ott már rendesen éreztem, hogy fáj a farkam. És ott a negyedik után már nulla merevedésem volt, és alig is jött valami. Nővel egy este alatt 4 ment eddig, ez a rekordom szex közben. A 2 ment elég simán, a másik kettő már nyögvenyelősen ment, de nagyon szenvedélyes volt, és még sikerült valamennyi merevedést produkáljak. Amúgy a napi kettő kényelmes nekem szexben, és ennyi megy jól, de az is szünettel, egymás után nem megy. 26f
16/25 anonim válasza:
A pasimnak 4 szex naponta, 2 nap alatt 7, a 8 már nem ment volna.
17/25 anonim válasza:
8 menet volt eddig a legtöbb, tehát az élvezés is ennyi volt.
Egész éjszaka dugtam :)
18/25 anonim válasza:
22 évesen estétől másnap délig hét menet sikerült. Egyszeri eset volt
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!