Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit gondolnál egy 30 év...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolnál egy 30 év feletti nőről ha kiderülne hogy még szűz?

Figyelt kérdés

Mostanában sokszor gondolok arra hogy szeretném elveszíteni valakivel, viszont mivel eléggé visszahúzódó vagyok és a testemmel kapcsolatban is vannak gátlásaim, nehezen is ismerkedem, főleg személyesen, ezért ez nagyon nehéz számomra. Arra gondoltam talán jót tenne ha megtenném valakivel, nyilván nem bárkivel, nem akarnám hogy rossz vagy traumatikus emlék legyen.

Elsősorban párkapcsolatban képzelném el, másrészt viszont jó lenne megtenni csak úgy hogy ne legyen bennem ez a gátlás többé.

tegnap 20:19
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
79%

Azt, hogy 30 év feletti és szűz. Ennyi...

Van ilyen ismerősöm akivel eredetileg ismerkedési szándékkal kezdtünk beszélgetni, mai napig szűz és nem csodálom. Annyira félénk és antiszoc, hogy szerintem még 40 évesen is az marad. Manapság már nem is nagyon keresem, nem éri meg ilyen nőkre időt és energiát pazarolni. Ez nem azt jelenti, hogy minden 30+-os szűz nő ilyen, de hamar el kell dönteni van e értelme velük foglalkozni, nem éri meg hónapokig, évekig húzni a dolgot, ha az ember többre vágyik.

tegnap 20:27
 2/24 anonim ***** válasza:
71%

Azt, hogy sok jó évet elpazarolt. Volt dolgom 25 éves szűz nővel, nála az erősen vallásosság volt az egyik ok, végül miután túlesett rajta azt mondta, hogy már bánja, hogy ennyi ideig várt vele.

Egy biztos, nyilván ha kapcsolatra ismerkedem nem lenne túl jó ómen, mert ott valami komoly lelki probléma lehet ha valaki ennyi ideig szűz marad.

Nyilván elég lutri normális palit találni mert előadni mindenki előadja magát, de szerintem jobb ha tényleg próbálsz egy normálist kiszúrni és túlesni rajta. 34/F

tegnap 20:50
 3/24 anonim ***** válasza:
0%
Ha dagadt allat akkor nem csodalkoznek rajta
tegnap 21:03
 4/24 anonim ***** válasza:
40%

Kamu! Troll!

30+ szűz nő nem itt keres szexpartnert! -.-

tegnap 21:05
 5/24 anonim ***** válasza:
38%
Én azt gondolnám: Tűnjünk innen gyorsan komám ebből csak baj lehet!!!!
tegnap 21:06
 6/24 anonim ***** válasza:
47%
Biztos hogy nagyon csúnya én azt
tegnap 21:17
 7/24 anonim ***** válasza:
33%
Neked nem alkalmi partnerre hanem egy jó szakemberre lenne szükséged. Attól, hogy kérdést írsz ki és a sok kanegér rádír még nem fognak elmúlni a szorongásaid. Ugyanúgy nemet fogsz mondani az itteni anonim embereknek mint bárki másnak az életben.
tegnap 21:36
 8/24 anonim ***** válasza:
Pacsi, ez jó hír.
tegnap 22:06
 9/24 anonim ***** válasza:
55%
Nekem volt ilyen barátnőm, én 25 voltam, ő 30. Nem gondoltam semmit.
tegnap 22:19
 10/24 anonim ***** válasza:
77%

én is az vagyok

32/F

tegnap 22:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!