Mit gondolnál, ha a tizenhét éves lányodról, akit már több tízszer is elengedtél a barátjához hogy ott aludjon, kiderülne hogy szűz?
Figyelt kérdés
A telefonján beszélget erről a legjobb barátnőjévelaug. 12. 12:53
1/10 anonim válasza:
Hogy látod a lányod telefonját??
Mit gondolnék. Semmit. Max hogy megfontolt, jól teszi. Becsülném a srácot is. Másrészről nem lovagolnék a lányom szexuális életén.
2/10 anonim válasza:
Azt, hogy sikerült jól nevelnem.
De te miért is nézed az ő beszélgetéseit?
Amúgy most komolyan az a bajod, hogy még szűz?
3/10 anonim válasza:
Hát nem tudom, de biztos nem nézném a telefonját egy 17 évesnek.
4/10 anonim válasza:
Örülnék neki, jobb az ha nem kezdi túl korán, mert legalább tuti nem csúszik be gyerek.
5/10 anonim válasza:
Az lehet, hogy szűz de nem biztos, hogy olyan ártatlan is. Akár behatolás nélkül is tudják kényeztetni egymást, lehet valami miatt várni akarnak még.
6/10 anonim válasza:
Megkérném, hogy kpndja el az igazat, hogy hol aludt.
7/10 anonim válasza:
Semmit, max azt, hogy jól neveltem.
16-17 évesen volt először nekem is barátom. Nem vele veszítettem el a szüzességemet, hanem jóval később. Pedig többször együtt aludtunk. Miért kéne egyből dugni, ha valaki a másikkal alszik?
9/10 anonim válasza:
Akkor is örülnék, ha nem olyan ártatlan. Sőt, talán az még jobb is.
Kerdező: te ki vagy a törtenetben? Anya vagy a lánya, a barát, egy barátnő, vagy unatkozó troll, ahogy a neved is sugallja?...
10/10 Ernus válasza:
Miért lenne baj ha még szűz? Pont az a jó!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!