Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szakítsak a barátnőmmel, mert...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítsak a barátnőmmel, mert nem szűz?

Figyelt kérdés
A szüzességem egy olyan lánnyal akarom elveszíteni, aki nem szűz. Nem tudom, hogy emiatt megéri-e szakítani vele. Nem biztos, hogy találok hozzá hasonló lányt, aki szűz. Vagy van valami különbség a kettő között?

2021. febr. 22. 19:53
 1/10 anonim ***** válasza:
98%
"Aki nem szűz" Elírtad nem?
2021. febr. 22. 19:54
 2/10 A kérdező kommentje:
jaja, bocsi
2021. febr. 22. 19:55
 3/10 anonim ***** válasza:
98%

Ha mindenképp ragaszkodsz ehhez, és nem tudsz eltekinteni. Akkor 3 lehetőséged van.

1: Megbeszéled vele, és mondod hogy mással szeretnéd elveszteni de nem szakítotok( Nem fog belemenni szerintem:D)

2: Szakítasz( Legtisztább)

3: Félrebaszol( Nem ajánlom ha fontos a lány)

2021. febr. 22. 19:59
 4/10 anonim ***** válasza:
97%
Ha lennél olyan hülye, hogy ennyi miatt szakítanál vele akkor szerintem jobb neki nélküled. Ha viszont képes vagy félrerakni a hülyeségeid (ha szereted és elvagy a barátnőddel akkor miért dobnád el?) akkor maradj vele.
2021. febr. 22. 20:00
 5/10 anonim ***** válasza:
98%
Megint egy kisebbségi komplexusos idióta... A szexelj várj még pár évet inkább.
2021. febr. 22. 20:06
 6/10 anonim ***** válasza:
98%
Ha emiatt szakítani akarsz vele, le merném fogadni, hogy sosem voltál szerelmes belé. Szerelem nélkül egyéjszakásakba hajszold bele magad(ha nagyon akarod), de ne párkapcsolatba, könyörgöm.
2021. febr. 22. 20:26
 7/10 anonim válasza:
31%

Én azt mondom, az elveidet semmiképpen ne add fel, ilyen erővel mindenki félrerúghatná az elképzeléseit, szóval szakíts a barátnőddel és keress olyat, aki megfelel az elvárásaidnak illetve találkoznak az igényeitek!

Hirtelen csak egy óvodás szintű példát tudok felhozni: Ha te most almalevet akarsz inni, de nagyon, aztán ehelyett megvonod a vállad és iszol egy narancslevet, mondván: eh, ez is jó lesz! Nem fog jól esni, mert utána meg azt mondod: Basszus! Én nem ezt akartam!

Primitív példa, de a lényeg szerintem leszűrhető belőle. Állj ki önmagadért, ragaszkodj az elveidhez, az álmaidhoz és valósítsd meg őket úgy ahogy szeretnéd!

(Kicsit komolyabban szólva: A tény, hogy a barátnőd már nem szűz, holott te azt szeretnéd, ezzel már lőttek a kapcsolatnak, hiszen te nem ilyen lányt képzeltél el, szóval ez előbb vagy utóbb szét fogja zilálni a viszonyotokat, szóval még egyszer azt mondom, szakíts vele sürgősen és spuri a saját elképzeléseid után!)

2021. febr. 23. 08:55
 8/10 anonim ***** válasza:
94%

Minél idősebbek vagytok, annál nehezebb szűz lányt találni. Lehet, hogy soha senkivel nem értitek meg egymást olyan jól, mint a mostanival. Általában az ismerkedés elején sem jön fel a téma, így nagyon szelektálni sem tudsz, hogy csak arra nézel rá, aki szűz.

Egyébként én is szűzként szűz pasival akartam elveszíteni. Ilyen elvek miatt, hogy ha nekem az első nagy élményem vele lesz, akkor ebben ő is osztozzon, meg hogy ne más jusson eszébe az első szexkor, ilyesmi. Hát mint kiderült, a párom volt már előttem pár lánnyal. Nyomasztott a dolog eleinte, de végül nem ez számított. Jól működött minden, boldogok voltunk, hülye lettem volna emiatt eldobni.

2 év múlva kiderült, hogy nem akart beégni azzal, hogy 20 évesen még szűz volt, emiatt nem mondta el, valójában pedig neki is én voltam az első.

2021. febr. 23. 11:43
 9/10 anonim ***** válasza:
80%
Persze, szakíts vele és keress egy szűz lányt. Mert ezek szerint ő nem felel meg az elvárásaidnak. Előbb utóbb konfliktus lesz belőle.
2021. febr. 23. 12:36
 10/10 Nem én, hanem te válasza:
36%
Bocs, de tudományosan a fiúknak semmiféle szüzességét nincs.
2021. márc. 7. 00:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!