Barátnőmmel pettingeltünk. Még szüz, és mindig kezet töröltem és mostam is. Kizárt, hogy terhes, ugye?
Kiegészítésként: 16 évesek vagyunk, és az utóbbi időben így történtek a menstruációi:
Március 2 - Április 17 - Május kimaradt - Jún 2-3, Jún 28 - Júli kimaradt - Aug?
Ha ennyire tajekozatlanok vagytok, jobb lenne ha mindenki max sajat magahoz nyulkalna, mert meg a vegen az aktust is osszekeveritek valami massal, foditva veszitek be a tablettat, vagy rosszul huzzatok fel a gumit, vagy elotte-utana beteszed kiveszed neki, de csak felig, meg nem oda, meg nem is ugy, es utana johettek ide felvaktva oicsigni, hogy most akkor lehetek terhes? A baratnom lehet terhes?
Komolyan nrm ertem.
Nemelyik fiatal 14-15 evesen a szulo gyerek kapcsolat temaban osztja az eszt, hogy milyen a szulo, meg hogy hogyan kene gyereket, meg kioktat felnotteket a gyerek nevekesrol, csak mert onpont abban a korban van, es azt hiszi jobban tudja, meg neki kulonben se mondja meg senki.....erre itt meg a terhesseg temakorben kozepkori sotetseg uralkodik a 14-16, de meg neha a 18 evesek koreben is a biztonsagos szex-el kapcsolatban!
Miert olyan rettenetes akkor teherbe esni, ha ti mar ugyis mindent tudtok arrol hogyan kell gyereket nevelni? Nem ertem mi bajotok van nektek....
Kb mintha valami felig agyhalott, tudathasadasos tini korosztaly kezdene felutni a fejet ezen az oldalon....
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!