Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek, hogy mi lesz az első komoly alkalomkor, mert már nem vagyok szűz, mit tegyek?
A szűzhártya egy rugalmas hártya. Van akinek csak akkor szakad át mikor gyereket szül.
Az hogy betette már neked más és nem is emlékszel rá, hogy mi történt hát... szerintem ez a lefeküdtem már valakivel kategória. Az mondjuk már más téma, hogy szerintem ez nemi erőszaknak tudható be, hiszen vissza élt a helyzettel. Sok ilyen per van amúgy, mikor a lány matt részegen bele megy a dologba, reggel meg megbánja és mivel nen tudott magáról ezért feljelentést tesz, hogy márpedig őt megerőszakolták és meg is nyerik az ilyen pereket, mert magatehetetlen állapotban volt "szegény" lány és nem lett volna szabad így rá mászni a srácnak. Meg az is, hogy pl te benne vagy valamiben, de a srác picit erőszakosan többet akar az is nemi erőszak már.
Szóval végülis te már feküdtél le más fiúval hiába nem akartad.
Viszont van aki egyáltalán nem vérzik amúgy, max 2 csepp van aki meg kb mindent össze vérez és még nem is csak első alkalomnál, hanem akár még az 5.nél is vérzik.
Nekem nem is volt Szűz hártyám pedig Szűz voltam.
De ettől függetlenul szerintem mond el, nem jó az a kapcsolat ahol már a legelején hazudtok. De ahogy gondolod, nekem lelkiismeret furdalasom lenne az tuti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!