Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolnál egy 30 év feletti nőről ha kiderülne hogy még szűz?
Mostanában sokszor gondolok arra hogy szeretném elveszíteni valakivel, viszont mivel eléggé visszahúzódó vagyok és a testemmel kapcsolatban is vannak gátlásaim, nehezen is ismerkedem, főleg személyesen, ezért ez nagyon nehéz számomra. Arra gondoltam talán jót tenne ha megtenném valakivel, nyilván nem bárkivel, nem akarnám hogy rossz vagy traumatikus emlék legyen.
Elsősorban párkapcsolatban képzelném el, másrészt viszont jó lenne megtenni csak úgy hogy ne legyen bennem ez a gátlás többé.
Azt, hogy lehet aszex. De ez csak egy feltételezés, ami útközben vagy beigazolódik vagy nem, szóval előre nem jelentenék ki semmit.
Gáznak nem tartanám, nekem inkább imponál, ha valaki nem fekszik le mindenkivel. Azokat akik úgy váltogatják a szexpartnereiket mint az alsónadrágot lenézem.
Azt hogy itt bizony valami baj van... Lehet az bármi...
Vallásosság, esetleg korábbi trauma, meleg, ronda, stb.
Ez nem normális dolog...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!