Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit gondolnál egy 30 év...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolnál egy 30 év feletti nőről ha kiderülne hogy még szűz?

Figyelt kérdés

Mostanában sokszor gondolok arra hogy szeretném elveszíteni valakivel, viszont mivel eléggé visszahúzódó vagyok és a testemmel kapcsolatban is vannak gátlásaim, nehezen is ismerkedem, főleg személyesen, ezért ez nagyon nehéz számomra. Arra gondoltam talán jót tenne ha megtenném valakivel, nyilván nem bárkivel, nem akarnám hogy rossz vagy traumatikus emlék legyen.

Elsősorban párkapcsolatban képzelném el, másrészt viszont jó lenne megtenni csak úgy hogy ne legyen bennem ez a gátlás többé.

tegnapelőtt 20:19
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
0%
Szűztelenítettem már 30 felettit.
tegnapelőtt 22:57
 12/24 anonim válasza:
15%
Azt, hogy csodálatos nő. Igényes, mert nászéjszakáif szüz. Mint én, férfiban. Ez az igényes emberek szokása és röbb lelki áldást nyer az életre szóló mélységes szerelem, amiből egészséges gyermekeket nevelő család lesz.
tegnapelőtt 23:48
 13/24 anonim ***** válasza:
Nem igazán tombolnak nála a hormonok.
tegnap 00:31
 14/24 Noren1989 ***** válasza:
21%
Arra gondolnék, h nyak felett valami gond van véle.
tegnap 03:49
 15/24 anonim ***** válasza:
56%
Azt hogy agyban beteg. Utána ha megtörténik az eset, pasi faló lesz. Sok időt töltött kolbász nélkül, be akarja pótolni az elvesztett időt. Szovz, betegnek gondolnám.
tegnap 05:55
 16/24 Attila8890 ***** válasza:
36%
Abszolút körülmények egy ilyen kapcsolatnak nőnek és mindent megtennék azért hogy egy nagyon szép kellemes élmény legyen neki
tegnap 06:27
 17/24 mikeXxX ***** válasza:
29%
Azt hogy komoly gondok vannak nála részemről meg is állna az ismerkedés már alapba a szexuális dolgaim miatt is és azért is mert ott komoly szorongások is vannak biztosan. 45f
tegnap 06:51
 18/24 anonim ***** válasza:
60%
Semmit ha normális ez a legkisebb dolog ami érdekelne
tegnap 08:23
 19/24 anonim ***** válasza:
17%

#18!

Szerintem nem normális, 30+ évesen ez a te véleményed hogy ha normális? Már családjának kellene hogy legyen, erre még mindig szűz! Ez nálad a normális?

tegnap 09:41
 20/24 anonim ***** válasza:
82%
#19 Igen ez az én véleményem. Semmi közöd nincs hozzà hogy mit tartok normàlisnak vagy mit nem. Ez is egy társadalmi elvàrásos baromság hogy ennyi idősen itt meg itt kellene tartania az embernek. Én is tudnék olyan dolgokat megfogalmazni ami alapján te kedves #19 -es abnormális lennél 😀
tegnap 10:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!