Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt szexuális vonzalomból teszi?
Én 25 éves nő vagyok és a 20 éves barátnőm a hosszú körmeivel mindig megkarmol,gyakran véresre is. Miért élvezi rajtam ezt csinálni?
Leszbikus lehet?
nettó retardált az ember
szexuális az hogy fájdalmat okoz? sztem egy elmegyógy intézetbe ellátogathatna
Hasonló korosztály vagyok, mint a barátnőd (21 l). Már nem is emlékszem, hogy honnan, ilyen béna " Szeretlek :3 " facebookos meg hasonló oldalakról, videókból ez az üzenet jött le sok velem egykorúnak, hogy ez szexi, és imádják a fiúk és a tetszésünket fejezzük ki vele. Én is csináltam, mert azt hittem, hogy ez kvázi bók a srácnak. Aztán mondta a barátom, hogy nem is olyan jó neki, szóval abba is hagytam.
Lehet nála is hasonló szocializációs bibi ezzel kapcsolatban, szerintem mindenképpen beszélj vele őszintén, és akkor kiderül, hogy mi áll a háttérben.
egyszerűen hülye.. és azt se tudja mit csinál a másiknak. sok ilyen dilis csaj van.
ugyanezek a lányok mondják azt a korosztályukra hogy " hülye fiúk" 😅🤣🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!