Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok miert csokoloztatok egy lannyal ? Szexualis vonzalombol vagy kivancsisagbol ami aztan kesobb felizgatott ?
Figyelt kérdés
2022. jan. 28. 07:49
1/13 anonim válasza:
A barátnőm volt, szóval nehezen, de rávettem magam.😂
3/13 anonim válasza:
Igen. A baratnommel csokoloztam es tobb is lett belole.
4/13 anonim válasza:
Én a fiúkat szeretem, de pl az első csókom is lánnyal volt, amikor fiatalabb voltam és a barátnőimmel szexuális játékot játszottunk. :)
8/13 anonim válasza:
Én általában azért csinálom, mert tetszik a férfiaknak a műsor, de élvezem is amúgy, mert egy szép nővel nekem sincs gondom. Nem mondanám magam biszexnek, de azért nem undorodom a nőktől.
Az első azt hiszem egy barátnőmmel volt, mivel közösen kényeztettük a párját és az egészhez hozzátartozott az is, hogy mi egymással is foglalkoztunk kicsit.
9/13 anonim válasza:
A társaságban volt egy biszex csaj és az a bulikban minden társaságbeli csajra rámászott, amikor már mindenki kicsit becsípett.
10/13 anonim válasza:
Nekem nem mindegy, hogy ki az a nő, mert randomban nem vonzódom a nőkhöz, sőt...
De a volt legjobb barátnőmmel kipróbáltunk mindent. Kíváncsiság + nagyon erős ragaszkodás egymáshoz.
Meg egy másik barátnőmmel is volt ez meg az... de ott nem feltétlenül ezért, más oka volt.
De fontos, milyen kapcsolatban állok az illetővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!