Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lanyok miert csokoloztatok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok miert csokoloztatok egy lannyal ? Szexualis vonzalombol vagy kivancsisagbol ami aztan kesobb felizgatott ?

Figyelt kérdés

2022. jan. 28. 07:49
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Kíváncsi voltam. Sajnos szex nem lett belőle pedig gondolatban izgat. Kíváncsi vagyok élőben milyen lenne.
2022. jan. 28. 10:39
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Egy részük azért mert biszex, a bulikban egymással csókolózó csajok legnagyobb része meg polgárpukkasztásból, meg hogy húzza a pasik agyát.
2022. jan. 28. 12:03
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Izgatott és kíváncsi is voltam, a baráti társaságomból, simogatás is volt, több nem lett sajna. Azóta is izgat és jó lenne átélni, milyen egy másik lánnyal lenni.

És pár éve egy buliban szintén baráti társasággal, az egyik lánnyal csókolóztunk, más nem lett, ennyiben volt benne.

2022. jan. 28. 12:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!