Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hatalmas termetű (nem kövér, hanem nagy!) lányként hogyan lehet, hogy egy átlagosnál gyengébb testalkatú fiú simán leterített egy szexjátékban?
Figyelt kérdés
A dolog lényege, hogy birkozás lett volna, megnézni van-e esélye úgy megdugni, hogy én ellenállok, de kb. 5 perc múlva dugott is...2022. ápr. 25. 08:02
61/68 anonim válasza:
#60, nem csak önbizalom. A feleségem 120kg, 189 centi. Simán lenyomom bármikor.
Egyébként ha igazából ellenáltál volna, akkor seok esélye nem lett volna. Valószínűleg izgatott a helyzet és valahol legbelül arra vágytál, hogy egy kicsit erőszakosabban közeledjen és dugjon meg mint egy állat. Nem gond ez, sok nő szereti, ha lealázzák néha jól megrakják.
62/68 Dzsoki válasza:
Kérdező! Racionális voltál,de korrekt. Vagyis a fiú vagy valamilyen küzdősportot űz,ahol megtanulta,hogy miként lehet elbánni egy testileg erősebbel. Esetleg csak annyi történt,hogy minden erejét arra öszpontosította,hogy legyűrjön. Egy féfinél nagy hajtóerőt jelenthet egy esetleges szex lehetősége. Te meg egy kicsit félvárról vetted és amikor ráeszméltél,hogy veszíthetsz,már késő volt. Viszont korrekt. Mivel vesztettél,dughatott. Mi lett volna,ha te nyersz? Azért rád élvezhetett volna? Vélhetően,meztelenek voltatok.
63/68 anonim válasza:
Szerintem meg egy kamu sz@r vagy kérdező.
Hajtogatod itt, hogy mennyire leuraló volt, meg milyen dühítő, meg te nem is akartad, hogy megdugjon.
Kamu f@s vagy, aki erre veri a cerkát
64/68 A kérdező kommentje:
Idióta
2022. jún. 24. 19:47
65/68 anonim válasza:
Mert a méret nem minden. Ilyen értelemben sem. :-)
66/68 anonim válasza:
Lehet az a baj hogy kevés rajtad a súly, szerintem +10-15kg segítene a bírkózásban.
67/68 anonim válasza:
Nőkkel szemben mennyire vagy erős?
68/68 anonim válasza:
Szerintem #63nak van igaza.
Csak kamuzol, max ilyesmire vágysz, de inkább egy kisfiú lehetsz, aki erre rejszol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!