Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, volt már olyan, hogy szerelmesek lettetek egy másik pasiba, aki aztán szexben sokkal gyengébb volt?
Figyelt kérdés
Tehát arra gondolok, mikor kiléptek egy olyan kapcsolatból, ahol amúgy jó a szex, egy másik kapcsolatba. Aztán kiderül, hogy az új pasinak vagy kicsi a farka, vagy nem áll neki rendesen, vagy gyorstüzelő, esetleg simán csak béna és nem működik jól a szex.. Ilyenkor nagyon csalódottak vagytok, vagy a szerelem mindent legyőz?2022. jan. 27. 22:40
1/7 anonim válasza:
Addig nem lépek, váltok amíg a másikkal biztosra nem megyek. 🙃
2/7 anonim válasza:
A szerelem elég sok mindent legyőz, legalábbis lehetőséget ad több dobásra, hogy fejlődni tudj. Aztán vagy élsz a lehetőséggel, a türelemmel, vagy nem. Utóbbi esetben meg a szerelem érzése kezed elég gyorsan megkopni.
3/7 anonim válasza:
#1 igazi főnyeremény lehetsz hogy az összes pasid mellett félrekúrsz, ugyi ezt előre is közlöd velük? 😂
5/7 anonim válasza:
Nem volt ilyen. Az a barátom volt eddig a legjobb minden téren, aki miatt elhagytam egy korábbit. Sokkal jobb volt vele minden.
7/7 anonim válasza:
Volt, de a szerelem kárpótolt bőven.
De szakítás után az előtte lévőre gondoltam inkább ha szexhiányom volt, míg emberileg jobban hiányzott az aki gyengébb volt. Jobbá meg nem tudtam tenni, egyszerűen döglött hal volt a "vérmérséklete", az előtte lévőnek meg már akkor állt a farka ha hozzám ért, bármikor bárhol beindult rám, szexchateltünk, úgyhogy azért na... Vele legalább volt tűz, még ha szerelem nem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!