Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Domináns személyiségként nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Domináns személyiségként nem tudom elviselni a nálam 'gyengébb' pasikat. Mi lehet a gond nálam?

Figyelt kérdés
Tudtommal aki alapból a személyisége által ilyen domináns az csak olyan partnerrel tud ki jönni aki nála alárendeltebb, nyugodtabb és mindent megtesz, vagy elnéz neki. Mind a kapcsolatban, mind az ágyban. Ennek ellére szinte undorral tölt el h mondjuk egy olyan pasival legyek aki nálam sokkal gyengébb vagy legalábbis úgy viselkedik és nyálas velem. Én viszont sose leszek gyengébb személyiség, a vezetést se adnám oda senkinek se. Most akkor mi bajom van?
2021. dec. 8. 12:35
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
72%
Majd át fogod, ha sokkal erősebbet találsz
2021. dec. 8. 12:40
 2/12 anonim ***** válasza:
28%
Keressél valami testépítőt / erőemelőt magad mellé. Fizikailag garantáltan erősebbek lesznek, persze a domináns személyiség nem garantált, de az egyik feltételnek már kapásból megfelelnek.
2021. dec. 8. 12:44
 3/12 anonim ***** válasza:
56%
Én emg sub hajlamú férfi vagyok életben és ágyban is, mégis 193 cm magas, férfias külső. Na ilyen pasi se kell egy csajnak se.
2021. dec. 8. 12:47
 4/12 anonim ***** válasza:
35%

Furcsán fog hangzani, de valójában szubmisszív vagy (vagy legalábbis switch)... A domináns személyiséged az un. tudatos éned, a "tanult" személyiséged, de a magszemélyiséged pont az ellenkezője. Márpedig a vágyak, preferenciák, érzések abból gyökereznek.

Baj nincs veled, csak eddig nyúlbélákkal, férfiatlan pasikkal találkoztál.

2021. dec. 8. 13:22
 5/12 anonim ***** válasza:
31%

Én a nálam erősebbeket nem bírom, bár abból kevés van szerencsére, főleg gyakorin.

24F

Testépítő

2021. dec. 8. 15:14
 6/12 anonim ***** válasza:
49%

Nálam meg mindig az a gond hogy az én személyiségem túl erős ...

Nem akaratos vagy agresszív vagyok hanem egyszerűen nem szereten megjátszani valakiért magam meg szabadszájú vagyok ilyenek ... Az ellenkezőjével nem találkoztam ... Mondjuk azért lehet mert könnyen építek bizalmi hidat is és így az emberek levetik azt a felvett kőkemény álarcot

2021. dec. 8. 15:30
 7/12 anonim ***** válasza:
45%

Kerdezo dobjal már pár paramétert magadrol!

Amugy szerintem 2mondattak szétoltanalak pedig nem vagyok testepitő!

2021. dec. 8. 16:15
 8/12 anonim ***** válasza:
Utolso vagy 45/190/100
2021. dec. 8. 16:15
 9/12 A kérdező kommentje:
Milyen paraméter? H jön ez ide? Nem fizikumra értettem a gyengébbet hanem személyiségileg. Bár való igaz a 175 centis magasságomhoz nem is fogok egy nálam kisebb, vékonyabb alkatúhoz vonzódni
2021. dec. 8. 16:29
 10/12 anonim ***** válasza:
66%
#10 ne várj jellemben túl erős személyiséget a GyK - meg úgy általában - a net népétől ahol az emberek 90%-a chat- meg snapizében, "sziaismi" meg dicpikcben "utazik" 😂
2021. dec. 8. 18:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!