Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Domináns személyiségként nem tudom elviselni a nálam 'gyengébb' pasikat. Mi lehet a gond nálam?
Szerintem: gyors a gondolkodásod, a cselekedeteid, önmagában a viselkedésed, és egy nálad "gyengébb" pasi meg lassú hozzád. Türelmetlen lehetsz, de valószínűleg alapból a környezeted is ezt "tanította" neked tudatosan/tudattalanul.
Azt gondolom, hogy jó a személyiséged, de melléd lehet, hogy egy "gyengébb" pasi kellene inkább, mert együtt kompenzálnátok egymást, kiegészítenétek, valamint te is tanulnál egy kis "fékezést", mert nem mindig kell pörögni, a másik fél meg tanulna tőled pörgősséget.
Nekem bejönne egy ilyen nő.
F
4 évig dominánskodtunk egy volt párommal, mire nagy nehezen rájöttem, hogy épp emiatt nem működik a dolog és egyik napról a másikra otthagytam, sose néztem vissza.
Most van már 2 éve egy "sub"-abb párom, azt veszem észre, hogy én ezerszer kevesebbszer vagyok domináns.
Ez így most rendben van.
Nem szexről beszélek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!