Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Domináns személyiségként nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Domináns személyiségként nem tudom elviselni a nálam 'gyengébb' pasikat. Mi lehet a gond nálam?

Figyelt kérdés
Tudtommal aki alapból a személyisége által ilyen domináns az csak olyan partnerrel tud ki jönni aki nála alárendeltebb, nyugodtabb és mindent megtesz, vagy elnéz neki. Mind a kapcsolatban, mind az ágyban. Ennek ellére szinte undorral tölt el h mondjuk egy olyan pasival legyek aki nálam sokkal gyengébb vagy legalábbis úgy viselkedik és nyálas velem. Én viszont sose leszek gyengébb személyiség, a vezetést se adnám oda senkinek se. Most akkor mi bajom van?
2021. dec. 8. 12:35
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Szerintem: gyors a gondolkodásod, a cselekedeteid, önmagában a viselkedésed, és egy nálad "gyengébb" pasi meg lassú hozzád. Türelmetlen lehetsz, de valószínűleg alapból a környezeted is ezt "tanította" neked tudatosan/tudattalanul.

Azt gondolom, hogy jó a személyiséged, de melléd lehet, hogy egy "gyengébb" pasi kellene inkább, mert együtt kompenzálnátok egymást, kiegészítenétek, valamint te is tanulnál egy kis "fékezést", mert nem mindig kell pörögni, a másik fél meg tanulna tőled pörgősséget.

Nekem bejönne egy ilyen nő.

2021. dec. 8. 20:30
 12/12 anonim ***** válasza:

F

4 évig dominánskodtunk egy volt párommal, mire nagy nehezen rájöttem, hogy épp emiatt nem működik a dolog és egyik napról a másikra otthagytam, sose néztem vissza.

Most van már 2 éve egy "sub"-abb párom, azt veszem észre, hogy én ezerszer kevesebbszer vagyok domináns.

Ez így most rendben van.

Nem szexről beszélek.

2021. dec. 8. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!