Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan lányok akiknek nem gond az ha egy fiú még szűz és nem volt még barátnője?
Minden lány az önbizalommal teli, nagyszájú fiúkat választja. Én meg csendes vagyok és nincs túl sok önbizalmam.
Később lehet sikerem ha semmi tapasztalatom nincs? Külsőre nem vagyok rossz, inkább a csak a viselkedésemmel van gond.
24 éves vagy és már úgy érzem hogy le vagyok maradva. Még találhatok komoly kapcsolatot amíből együttélés lehet? Elfogadnál egy olyan fiút aki kezdetben béna mindnenben?
Nekem egyáltalán nem jönnek be a nagyszájú fiúk, mert én se vagyok az.
Az meg, hogy szűz vagy szerintem keveseknek baj, gyorsan belejössz.
Hasonló fiút már megszerettem én is, én vettem el a szüzességét, és nem volt béna.
Vannak, akik a csendesebbeket szeretik, csak általában azok a lányok, akik maguk is csendesek, úgyhogy mindkettő ül otthon magányosan és nem találnak egymásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!