Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hatalmas termetű (nem kövér, hanem nagy!) lányként hogyan lehet, hogy egy átlagosnál gyengébb testalkatú fiú simán leterített egy szexjátékban?
Figyelt kérdés
A dolog lényege, hogy birkozás lett volna, megnézni van-e esélye úgy megdugni, hogy én ellenállok, de kb. 5 perc múlva dugott is...2022. ápr. 25. 08:02
41/68 dregor válasza:
Téged se az eszedért tartanak, ugye?
42/68 A kérdező kommentje:
Kövi mi lesz, meghúzod a hajam hülyegyerek? :D
2022. ápr. 25. 12:30
43/68 dregor válasza:
Hát a kis mesédben már megvan aki húzogasson, biztos meghúzza bármidet, ha letérdelsz, hogy elérje... :D
44/68 anonim válasza:
Kérdező, én pasi létemre kerültem hasonló helyzetbe egy nálam fél fejjel magasabb de nálam vékonyabb alkatú nővel. Azóta sem tudok rájönni a valós magyarázatra, hogyan volt képes engem leteriteni.
Nálad a pasi szerintem taktikásabb lehetett, nem számítottál rá, hogy komolyabb eséllyel bírhat ellened. Ő ezt gyorsan kihasználta, és amit meg tudott veled még tenni, azt meg is tette, mert te a meglepettségtől nem birhattál ellent állni.
De ezt csak igy találgatás szinten mondom.
45/68 anonim válasza:
Izgalmas lehetett, ahogy leterített! :)
46/68 A kérdező kommentje:
Hàt nekem inkább leuraló volt -_-
2022. ápr. 27. 15:59
47/68 anonim válasza:
mégis engedted, hogy megdugjon, szóval annyira nem lehetett rossz a szitu
48/68 anonim válasza:
Ha alámarkolsz nyertél volna 😀
49/68 A kérdező kommentje:
Nem volt rossz a szex, csak dühített a szitu :D
2022. ápr. 27. 19:47
50/68 anonim válasza:
Én is kipróbálnám veled a birkózást, kérdező! Vagy egy szkandert. Jó erős lehetsz! 💪🏻🥰
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!