Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hatalmas termetű (nem kövér, hanem nagy!) lányként hogyan lehet, hogy egy átlagosnál gyengébb testalkatú fiú simán leterített egy szexjátékban?
Figyelt kérdés
A dolog lényege, hogy birkozás lett volna, megnézni van-e esélye úgy megdugni, hogy én ellenállok, de kb. 5 perc múlva dugott is...2022. ápr. 25. 08:02
21/68 A kérdező kommentje:
Köszi XD
2022. ápr. 25. 09:10
22/68 anonim válasza:
Nagyon meg akart dugni, ilyenkor akár plusz erők is előjöhetnek, mint például ha valakire rájön a törés zúzás, akkor ebben az esetben is "erőn felül" teljesíthet az ember.
Vagy valami ilyesmi :D
Aktus közben nem ellenkeztél?
23/68 A kérdező kommentje:
De igen, ez volt a lènyeg, hogy amíg lehet ellenálljak :D
2022. ápr. 25. 10:09
24/68 anonim válasza:
tudom, hogy nehéz elhinni, mert én sem hittem sosem el, de egy gyengébb férfi is erősebb tud lenni, mint egy izmos csaj. Szörnyen dúrva a biológia, hogy mennyire számít az izom/csont felépítése.
25/68 A kérdező kommentje:
Igen, csak ez nagyon bosszant, mivel hatalmas lány vagyok, mégis elkentek -_- XD
2022. ápr. 25. 10:15
26/68 anonim válasza:
A csávó is meglepődött? Megbeszéltétek a szitut?
27/68 A kérdező kommentje:
Igen :)
2022. ápr. 25. 10:28
28/68 anonim válasza:
Szerintem ez nem olyan nagy testi különbség és egy férfi jellemzően erősebb, akkor is ha vékonynak látszik.
De küldj magadról képet, hogy miért érzed olyan nagynak magad.
29/68 anonim válasza:
Lehet gyorsabb volt, taktikásabb, figyelte a reakciódaat, így ellentétesen mozgott, kkihasználva a "figyelmetlenségedet".
30/68 A kérdező kommentje:
Ez elképzelhető:) Nem terveztem, hogy megdug XD
2022. ápr. 25. 10:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!