Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális egy lánynál hogy élvezéskor úgy remeg a hasam, hogy "vonaglik" rajta a köldök?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 21. 11:18
11/26 anonim 

válasza:

Mit jelent, hogy vonaglik a köldököd?
12/26 A kérdező kommentje:
Hát annyira reszket olyankor a pocim, hogy sékelődik rajta a köldököm. Elnyúlik, kitátódik, összezár ahogy mozog körülötte a has. Mivel elég nagy a köldököm, ezért látványosabb kicsit.
2022. ápr. 21. 13:59
14/26 A kérdező kommentje:
Elég izgi gondolom XD
2022. ápr. 21. 19:31
15/26 anonim 

válasza:

Lányoknak eleve rezeg a hasán a zsírpárna szex közben, ami amúgy normális és szexi :)
16/26 A kérdező kommentje:
Tudom, de az normális, mert a fiú lökdösi közben, de nekem orgazmus közben történik, és hosszan, akkor is ha a fiú megáll
2022. ápr. 22. 10:08
17/26 anonim 

válasza:

Szerintem nincs ezzel semmi gond. Ez azt jelenti, hogy nagyon nagyot tudsz élvezni, és nem fogod magad vissza.
Vannak olyan nők, akik szégyellik az orgazmusukat, ezért inkább kicsit visszafogják magukat, és az nem jó.
Nincs veled semmi baj. Átadod magad a jónak, és ez így rendben van.
18/26 A kérdező kommentje:
Ha akarnám se tudnám visszafogni, csak nagyon idétlenül néz ki a hisztérikusan tátogó köldököm a remegő hasamon, mintha ha az nyögne orgazmus közben XDDD
2022. ápr. 25. 09:13
19/26 dregor 

válasza:

Ki lehet ezt veled próbálni? :P
20/26 A kérdező kommentje:
Én pl. kipróbáltam magammal... XD
2022. ápr. 25. 09:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!