Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Homofóbnak számítok, ha nem tartom normálisnak, hogy meleg párok gyereket akarnak örökbe fogadni?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 4. 21:04
1/27 anonim 

válasza:

Az LMBTQ mozgalom szemében mindenki homofób aki nem támogatja a követeléseiket.
2/27 anonim 

válasza:

Szerintem nem számítsz annak, csak hülyének, pontosabban tudatlannak, aki semmit nem tud igazán az ember lelki folyamatairól, csak dumál a levegőbe.
3/27 anonim 

válasza:

mi nem normális benne neked? Csak hogy előrebocsássam: nincs nagyobb esélye hogy molesztálják mint egy hetero szülővel, és nem, nem lesz meleg. Ha az utóbbi miatt van bajod a melegek örökbefogadási szándékával, akkor igen, homofób vagy: ha az elsővel, simán tájékozatlan. A legtöbb szexuális bántalmazó ugyanis vér szerinti szülő, vagy idősebb testvér.
4/27 anonim 

válasza:

Az teljesen mindegy, hogy mit tartasz te normálisnak. Itt nem mások véleménye számít, hanem a tények. Kérdezz meg nyugodtan szexuál, gyerek pszichológusokat arról, hogy nem befolyásol semmit egy gyerekben az, hogy milyen neműek a szülei. Csak nyugodtan kérdezd meg őket, azok hiteles források. Annyi igaz, hogy kell mindkét nemből minta a gyereknek. De az lehet testvértől, nagyszülőtől, a nagynénéig bárki. De ettől még nem leszel homofób egyébként. Legalábbis én nem tartanál annak, max tájékozatlannak ebben a témában, amiért persze nem is feltétlenül te vagy a hibás. Én is csak onnan tudom, hogy tanultam eleget, meg hiteles forrásokból utánajártam. Nem pedig követem a többségi birkákat, mert attól még az nem lesz igaz. Ez olyan, mint az oltás ellenesség. Aki tanulatlan, buta majom, aki mindent elhisz másoknak, az így járt.
5/27 anonim 

válasza:

"Homofóbnak számítok, ha nem tartom normálisnak, hogy meleg párok gyereket akarnak örökbe fogadni?"
Nem.
6/27 anonim 

válasza:

Az 5-ös válaszoló válaszolt a kérdésre mégis le lett pontozva, ebből pedig pontosan az következik amit az 1. válaszoló írt...
7/27 anonim 

válasza:

Fóbia=félelem
Úgyhogy nem. Viszont ellenszenvet érzel irántuk. Amúgy jobb egy gyereknek ha van két szerető szülője, mintsem, hogy egy árvaházban nőjjön fel és senkinek érezze magát egész életében...
8/27 anonim 

válasza:

"Amúgy jobb egy gyereknek ha van két szerető szülője"
A meleg szülőpárok mindig, minden esetben szerető szülők. *ásít*
9/27 anonim 

válasza:

A szélsőségesek azt fogják mondani hogy homofób vagy.
De az éttelem szerint nem vagy az, csak megvan a véleményed.
10/27 anonim 

válasza:

Az megvan hogy mire valaki örökbe fogadhat ötvenszer ellenőrzik? Úgyhogy én jobban féltem az idióta vér szerinti szülőktől (természetesen ez nem vonatkozik minden vér szerinti szülőre), akik csak azért vállalnak gyereket mert becsúszott, mert kell a csok, mert "aztat úgy köll" közben meg a semmire szülik, vagy szerencsétlen gyereknek alkesz apu-anyu jut... Úgyhogy én személy szerint jobban látom az akármilyen nemű örökbefogadó szülőket, mint a putris idiótákat, akik tizenévesen fialnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!