Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ez normálisnak számít?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez normálisnak számít?

Figyelt kérdés

Régebben sokat kalandoztam.

Voltak kapcsolatom is (rövid meg hosszú távú is).

Utóbbi időben viszont arra jöttem rá hogy nem kívánom a szexet csak úgy, nem vagyok kiváncsi semmilyen szexhaverságra sem meg egyéjszakás dolgokra sem ha nincsen viszonzott érzelmi kötelékem az adott illetővel.

Valami ilyesmit hívnak demiszexuálisnak de nem akarom kategorizálni magamat, egyébként meleg vagyok.

Mással is van ilyen?

Mitől lehet ez?

Pedig még csak 19 vagyok..

2021. aug. 5. 18:37
 1/8 anonim ***** válasza:
97%
"ha nincsen viszonzott érzelmi kötelékem az adott illetővel." kezdjük ott, hogy a többség így van és ez a normális.
2021. aug. 5. 18:46
 2/8 anonim ***** válasza:
96%
Talan nem demiszexualis vagy, egyszeruen csak lecsengett benned az alkalmi korszak es mostmar komolyabb kapcsolatot, erzelmeket keresel.
2021. aug. 5. 18:50
 3/8 A kérdező kommentje:

Hát pedig #1es a többség épp nem ilyen. Nehéz találni olyat aki érzilmileg több mint egy farönk, és nem csak szexre megy ki.

De azt is tudom hogy nem olyan egyedi dolog ez ha valaki érzelemre vágyik.

Internetes ismerkedés meg nem olyan könnyű amilyennek látszik..

2021. aug. 5. 18:54
 4/8 anonim ***** válasza:
56%

Lehet találni ilyen embert, aki nem farönk, akinek az érzelmek fontosak, csak a korosztályodban nem nagyon.

Idősebbek jobban értékelik ezt...

Na persze, nálad nem nehéz idősebbnek lenni :)

2021. aug. 5. 19:15
 5/8 anonim ***** válasza:
67%
Aki azt mondja kapcsolatot akar, általában az se tudja mit akar. Randizgat veled három hónapig aztán új "kapcsolatot" akar keresni. Ez kortól független jelenség. Az érzelmek is csak addig fontosak, amíg hordozzák az újdonság varázsát.
2021. aug. 5. 19:39
 6/8 anonim ***** válasza:
92%

Kedves 6-os válaszoló.

Akkor mégis mi vezérel téged, hogy ebbe a kategóriába olvasol, és még válaszolgatsz is? Csak nem egy kíváncsi hetero vagy?

2021. aug. 5. 22:08
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Jól lesújtottál az utolsó sorral. :D

Rettentően fiatal vagy. Tizenévesekre igaz lehet, amit írsz, vagyis hogy duzzadva a hormonoktól csak a szex élményét akarják kipróbálni. Még éretlen személyiségek, nem alakult ki a világképük. Később az válik normálissá, hogy az ember érzelmi kapcsolatokat igyekszik kiépíteni, és van, akinek sikerül, van, akinek meg nem.

2021. aug. 27. 21:23
 8/8 anonim ***** válasza:
96%
Kiégtél, ennyi.
2021. aug. 28. 01:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!