Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Homofóbnak számítok, ha nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Homofóbnak számítok, ha nem tartom normálisnak, hogy meleg párok gyereket akarnak örökbe fogadni?

Figyelt kérdés

2022. ápr. 4. 21:04
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
86%
*jobbnak
2022. ápr. 4. 22:24
 12/27 anonim ***** válasza:
81%

Ha csak nem tartod normálisnak/nem értessz vele egyet, attól nem. Azt tartasz helyesnek és normálisnak amit akarsz, szíved joga.

Én pl. nem tartom "normálisnak" ha valaki 12 éves kor fölött unironikusan szereti a Children of Distancet, vagy ha valaki késsel és villával eszi a pizzát, vagy ha valaki a savanyú lábszagra izgul, meg még sok más dolgot, mégsem vagyok semmilyen fób.

A dolog lényege hogy nem pofázok bele indokolatlan érzelmi/érvekkel alátámaszthatatlan vallási okokból mások életébe. Meg úgy amúgy sem. Ameddig nem bánt senkit, csináljon amit akar.

Ha te megteszed, na akkor nem homofób leszel, hanem egy igazi redneck suttyó.

2022. ápr. 4. 22:58
 13/27 anonim ***** válasza:
84%
Magyarországon? hamarosan melegnek is tilos lesz lenni. Kövér is megmondta, a homoszexuálisok alsóbbrendűek.
2022. ápr. 4. 23:08
 14/27 anonim ***** válasza:
5%

Akkor költözz el, máshol biztos jobb lesz :)

Csak megsúgom, hogy a világ nagyobbik feléhez képest Magyarország egy elfogadó hely, melegbarát politikai hozzáállással.

2022. ápr. 4. 23:38
 15/27 anonim ***** válasza:
95%

Szerinted mi a jobb? Allami intezetben felnoni, szeretet nelkul, elhanyagolva, vagy egy meleg par altal felnevelve, gondoskodva, szeretetben?

Ezen gondolkozz el.

2022. ápr. 5. 02:12
 16/27 anonim ***** válasza:
14%
Ettöl te még nem vagy homofób, hanem neked ez a véleméenyed és kész. Ha ki kell fejteni, majd elmondod, hogy miért érzel így. A homofób dolog különben érzelmi alapú. Szerintem te nem vagy a melegek ellen, tehát nem vagy homofób sem. Vannak dolgok, amikkel igen, vannak, amelyekkel nem értesz egyet. Naná, masképpen nem is lehetne.
2022. ápr. 5. 05:01
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
Mérlegeljük a dolgot. Mi a jobb, az ha a gyermek otthonban a rendszer kinevel még egy sérült embert aki már a tinédzser korát is javító an tölti, majd jó esetben a fél életét börtönben, vagy egy arra alkalmas meleg pár felneveli, és normális életet élhet? Persze egyik végkifejlet sem kőbe vésett, de szerintem ha arra érdemes az a meleg pár, akkor az egy esély lehetne annak a gyereknek egy jobb életre.
2022. ápr. 5. 08:57
 18/27 anonim ***** válasza:
90%

Felesleges a vita

5éven belül ez úgy is csak fikció.

Addig meg Örülhetünk ha nem gyujtják ránk a házat.

2022. ápr. 5. 09:17
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
igen, annak számítasz, hisze nem embereket látsz..... Csak azt hogy kivel kefélnek.
2022. ápr. 5. 09:44
 20/27 anonim ***** válasza:
24%
Én melegként egyetértek veled.
2022. ápr. 5. 11:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!