Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Homofóbnak számítok, ha nem tartom normálisnak, hogy meleg párok gyereket akarnak örökbe fogadni?

Állandóan megvertek, csaj lebaszást kaptam mindenért.
Sosem ölelt meg senki.
Belém nevelték az utálatot.

Kicsit lassan csatlakoztam ehhez a kérdéshez, de nem, nem gondolom, hogy homofób lennél, kedves kérdező.
Gyerekkoromban, a '80-as évek végén (!) meghívott magukhoz egy osztálytársam szülinapi zsúrra - ez akkor menő volt még -, ahol a gyerekek ellátásához két férfi tüsténkedett. Szuper délután volt, de csak talán én voltam a kíváncsi: hosszú beszélgetések után az óraközi tízpercekben elárulta a srác, hogy az anyukája meghalt egy autóbalesetben, a másik pasi neje meg disszidált: így költözött össze a két pasi kb. '82-ben, s lettek a gyerek hivatalos gyámjai.
Szerintem nem csak az - akár egynemű - szülők, hanem az államon kívül az (akár kisebbségi származású) gyerekek is sokkal boldogabbak lenének, ha igazi otthonban, családban élhetnének.Nem gondolom, hogy ez feltétlenül b&zulást váltana ki bárkiből.
Személy szerint 12 évig tanítottam, s minden este, mikor hazaértem, behallgattam először a lakásba, s utána vissza, hogy megbizonyosodjak róla, hogy a 32/20/14 gyerek nem az enyém, és nem vár itthon. :-D

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!