Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Az normális, hogy fáj a makkom?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az normális, hogy fáj a makkom?

Figyelt kérdés

Egy passzív srác vagyok és tegnap megpróbált szopni, de fáj nagyon a makk része ha hozzá érnek, nem élveztem. :(

Soha nem dugtam még, a bőr is ritkán van lehúzva :(

Miért fáj? :(

27/F

2022. ápr. 13. 08:09
 1/6 anonim ***** válasza:
94%
Azért mert nem mosod meg. Legalábbis ha ritkán van lehúzva a bőr, az azt jelenti, hogy nem húzod le minden nap, hogy megmosd. Márpedig ettől simán lehet gyulladás vagy valamilyen gombás fertőzés.
2022. ápr. 13. 09:04
 2/6 anonim ***** válasza:
86%

Ha ritkán van lehúzva

Valószínű begyulladt

Le kell húzni, alaposan megmosni szappannal, ha fáj is.

Ha holnap is piros lesz doki még aznap, hosszú hétvégén macerássab lesz dokit keresni.

2022. ápr. 13. 09:15
 3/6 anonim ***** válasza:
89%

Ha a bőr ritkán van lehúzva mert fáj, akkor fitymaszűkületed van.

Ha tegnap megpróbáltak leszopni és erőteljesen húzták le a bőrt, akkor lehet elpattant ott valami, ami nagyon nem jó.

Menj el orvoshoz.

2022. ápr. 13. 09:17
 4/6 anonim ***** válasza:
83%

Van egy sejtésem, aki szopott, az sem élvezte...

Higiéniáról hallottál??

De jobb, ha utána olvasol.

Én heteroszexuális vagyok. Többször előfordult, hogy a párom hirtelen, spontán le akart szopni....én ha csak egy lehetőségem van rá, előbb gyorsan megmosom, meg ha pl aznap már zuhanyoztam is...

2022. ápr. 13. 09:17
 5/6 A kérdező kommentje:

Már gyerekkorom óta fáj, kiverni se tudom rendesen.

Dugni, gumit felhúzni nem tudok :(

2022. ápr. 13. 14:32
 6/6 anonim ***** válasza:
86%

Ez a fitymaszűkület, ahogy mondtam. Műteni kell, mert egy idő után egyéb kellemetlenségeket is fog okozni és valóban nem is higiénikus.

Nyugi, nem fájdalmas, pláne nem a mai lézertechnológiával.

2022. ápr. 13. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!