Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális hogy így ki tudtam tágítani? (lent)
Figyelt kérdés
Egy buli után , benne voltunk a témába és az ujjazásból 4 új majd ököl lett. Soha nem volt ilyen előtte, de élvezte. Lehet ez egy adottság hogy ilyen gyorsan tágul vagy szét volt hajtva előttem .2022. márc. 31. 08:00
2/15 anonim 

válasza:

Azt már megcsapágyazták előtte
3/15 anonim 

válasza:

Szerintem simán csak adottságok. Van akinek 2vel se megy,és van akinek több is könnyen megy.
4/15 anonim 

válasza:

Normális igen. De tény, hogy nem szűk a csaj, ha kicsi a farkad, ne is erőltesd a dolgot :))
5/15 anonim 

válasza:

Ja bocs, most látom a kategóriát.
6/15 anonim 

válasza:

Van aki Könyen tágul, főleg ha iszik is előtte - még könnyebben ellazul.
Van aki meg nagyon nehezen még ha állandó partnere is van.
WC nél is van aki 2peralatt végez, másnak meg 20perc rekord gyorsaságnak számít.
7/15 anonim 

válasza:

Azt azért tegyük hozzá, hogy aki már többször használta bemenetnek annak jóval könnyebben tágul, vagy idővel már eleve gyengébben zár. Én nem mondom, hogy szét volt hajtva előtted, de valószínűleg szűz sem volt hátul. Azért egy kezdővel még sztenderd farkalásnál is óvatosnak kell lenni, nemhogy rögtön öklözzed :D
8/15 anonim 

válasza:

Adottság, nekem befér bármekkora, akár 2 is.
9/15 A kérdező kommentje:
Köszönök minden hozzàszólást, de 6 év utàn lehet Én voltam a béna vagy nem ismertem.
2022. márc. 31. 14:58
10/15 anonim 

válasza:

Az öklözés nekem alapból nem az esetem sem adni, sem kapni nem kívánom. A tágulás egyértelmü, hogy egyéntöl függ, és a gyakorlattól is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!