Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Akinek szex partnere van az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akinek szex partnere van az kap neha valami anyagi juttatast cserebe ?

Figyelt kérdés

Ne ertsetek felre,nem Prosti vagyok vsgy aranyaso, de nem tudom mi a Normalis manapsag.

Nemreg Kb 1 honapja megismerkedtem a szomszedommal akinek egy szomszedos orszagban csaladja van . Elettarsa, es ket tizeneves gyereke. En eleg rosszul allok anyagilag, ö viszont egesz jol keres. Nyilvqn abbol itt is fent kell tartania az eletszinvonalat valamint a csaladjat is folyamatosan tamogatja. Nem varok el töle semmit, de mivel neha atjön szexelni es latja hogy szegenyes körülmenyek között elek - nem kellene neha neki letenni valamit az asztalra? Eddig konkretan egy nagyon szep viragcsokrot kaptam , par bonbont es par üveg bort amit együtt iszunk meg ha atjön. Nem akar kihasznqlni, az elejen szolt hogy mi a helyzet. Öszinte Es nem egy patkany.

Amugy nem jarunk el sehova ,semmi közös program vagy ikyesmi. Csak szex . Meg fogom kerdeznk hogy esetleg jövö hetvegen nem e marad itt es esetleg valamit csinalhatnank közösen .

Akinek sima szexkapcsolata van - nalatok hogy zajlik le ez az egesz?

2022. ápr. 14. 20:09
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
0%
Én fizetnék, ha beleülsz. 36F, Bp
2022. ápr. 16. 00:09
 42/47 A kérdező kommentje:
Mar tegnap delelött megnezte amit irtam de nem valaszol.Valoszinüleg ma este jön haza de qz is lehet hogy csak holnap az ünnepek miatt . Gondolom jövö heten ismet jo lennek.... mennyi a köcsög manapsag.
2022. ápr. 17. 12:16
 43/47 anonim ***** válasza:
60%
Én nem tudom felfogni ezt a gondolkodásmódot. Az én szexkapcsolataim eddig úgy működtek hogy én élvezem azt az időt a partneremmel és ő is ugyanúgy velem. Kölcsönösség egyenrangúság meg ilyesmik. Milyen sperma tartály hogy lehet ilyet mondani? Hogy lehet úgy hozzá állni a szexualitáshoz hogy te adsz valamit a másik embernek neki meg adni kell cserébe valamit. Elméletileg egy kölcsönös dolgot csináltok együtt. Akkor egyáltalán minek csinálod? Nem tudom felfogni hogy egy felnőtt ember hogy nem érti ilyenkor a gondolatmenetében a hibát. De ha már leírtad a kérdésben hogy nem tudod mi a normális manapság. Én úgy tudom hogy az egyenlőség és a tisztelet egy egész normális dolog. Nemtudom honnan származnak ezek a gondolataid de ez hogy le kéne tenni valamit az asztalra nem is értem. Felvázolom nagyon egyszerűen és érthetően nálunk ez úgy néz ki hogy az adott partneremnek kielégítem az igényeit ő pedig az én igényimet nyilván szexuális téren. És mindenki boldog és ennyi. Senki nem a sperma tarzálya senkinek. Hányinger ez a hozzáállás.
2022. ápr. 17. 22:19
 44/47 A kérdező kommentje:
Köszönöm a valaszokat. Teljesen mindegy sajnos mert amit az elöbbi valaszaimban leirtam neki ,hogy en többet szeretnek ,ö pedig vissza irt delutan hogy nehez lesz es ö mar az elejen szolt hogy mi a helyzet. En meg most elegeltem meg. Es nem,nem a penz miatt. Nem az anyagiak miatt habem mert nem vagyok keprs a szexet es az erzelmeket különvalasztani. Egyre jobban kötödök hozza es ö latszolag nem vevö ra,es mielött meg jobban elmelyednek ebben a sz..rban, jobb ha most lezarom.
2022. ápr. 17. 23:06
 45/47 anonim ***** válasza:
100%

Szenzációs volt most végigolvastam. Ezt tanítani kellene ezt a szexuálpszichológiai önigazolást.

Onnan indult a kérdező, hogy illene kis ajándékokat, esetenként pénzt adnia, mert látja, hogy anyagilag rosszul áll. Aztán amikor megírták, hogy ez egy prosti kategória amikor elvárja ezt, akkor elkezdte, hogy ez nem a pénzről szól. De... Majd eljutott odáig, hogy válasszon a férfi őközte, és a több évtizedes családja között 1 hónap után. Irreális. Úgy, hogy ő pénzt akar, meg ajándékokat, és érzelmi alap vajmi kevés.

Azután meg írja, hogy az érzelmeit nem tudja különválasztani a szextől. Ezért legyen vége.

Munkám során pszichológiával is foglalkozom, de ez esettanulmánynak sem utolsó. Ritkán olvasok ilyent köszönöm.

2022. jún. 10. 16:54
 46/47 A kérdező kommentje:

Nagyon szivesen :-)

Azota is atjar neha . Azota még kevesebbet kapok töle , még a bort is en veszem, de nem is igazan erdekel. Szeretem,imadom,legalabbis szexualisan. Közben amugy lett egy " parkapcsolatom" , nem akarom elkiabalni de nagyon ugy nez ki , es sajnos még mindig nem sikerült elszakadnom a szomszedtol. Igen, ez gaz,betegen,szegyenlenem kellene magam miatt,de nem teszem. Amit a testem kivan ,azt megadom neki. Egyszer elünk !

2022. jún. 11. 15:04
 47/47 anonim ***** válasza:
0%
Szánalmas vagy. N
2022. jún. 11. 20:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!