Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Akinek szex partnere van az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akinek szex partnere van az kap neha valami anyagi juttatast cserebe ?

Figyelt kérdés

Ne ertsetek felre,nem Prosti vagyok vsgy aranyaso, de nem tudom mi a Normalis manapsag.

Nemreg Kb 1 honapja megismerkedtem a szomszedommal akinek egy szomszedos orszagban csaladja van . Elettarsa, es ket tizeneves gyereke. En eleg rosszul allok anyagilag, ö viszont egesz jol keres. Nyilvqn abbol itt is fent kell tartania az eletszinvonalat valamint a csaladjat is folyamatosan tamogatja. Nem varok el töle semmit, de mivel neha atjön szexelni es latja hogy szegenyes körülmenyek között elek - nem kellene neha neki letenni valamit az asztalra? Eddig konkretan egy nagyon szep viragcsokrot kaptam , par bonbont es par üveg bort amit együtt iszunk meg ha atjön. Nem akar kihasznqlni, az elejen szolt hogy mi a helyzet. Öszinte Es nem egy patkany.

Amugy nem jarunk el sehova ,semmi közös program vagy ikyesmi. Csak szex . Meg fogom kerdeznk hogy esetleg jövö hetvegen nem e marad itt es esetleg valamit csinalhatnank közösen .

Akinek sima szexkapcsolata van - nalatok hogy zajlik le ez az egesz?

2022. ápr. 14. 20:09
1 2 3 4 5
 21/47 A kérdező kommentje:
Szuper.....
2022. ápr. 15. 18:42
 22/47 anonim ***** válasza:
100%
Megmondta az elején, ezt írtad, hát ez ilyen.
2022. ápr. 15. 18:49
 23/47 A kérdező kommentje:
En meg megmondom jövö heten hogy vqgy ök vagy en..nem vagyok az ingyen kvaja.
2022. ápr. 15. 19:39
 24/47 anonim ***** válasza:
100%
Ez egyértelmű lesz..
2022. ápr. 15. 19:41
 25/47 anonim ***** válasza:
100%
Újabb "remek" példája annak amikor egy szexkapcsolatban az egyik fél - mindegy mi volt megbeszélve előre - túlgondolja a dolgot. Tudjuk hogy szoktak ezek végződni nem kell megírnod. A bökkenő, hogy nálad nem az érzelmek játsszák benne a főszerepet, hanem a pénz. No comment.
2022. ápr. 15. 20:06
 26/47 A kérdező kommentje:
Leszarom a penzt . De nem leszek a sperma tartalya miközben ö hetvegenkent a csaladjaval van.
2022. ápr. 15. 20:13
 27/47 anonim ***** válasza:
100%
Mit gondolsz hogy dönt? 1 hónapja ismered, párszor megdugott ennyi.
2022. ápr. 15. 20:13
 28/47 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelmű hogy a családjával van.
2022. ápr. 15. 20:15
 29/47 anonim ***** válasza:
100%
Pont úgy beszélsz, mintha neked ebben a szexkapcsolatban semmi jó nem lenne. Ha nem élvezed vele a szexet, akkor ne csináld. Én is szexkapcsolatban vagyok, de én tudom, hogy pont ennyit akarok a pasitól, nem többet. Kölcsönösen örömet okozunk egymásnak abban az 1-2 órában, s a következő alkalomig megvan mindenki békében. Nem érzem magam kihasználva, mert pontosan azt kapom, amire vágyom.
2022. ápr. 15. 20:16
 30/47 anonim ***** válasza:

Had tegyek már fel egy egyszerű kérdést. Minek mentél akkor bele??? Mégis mit vártál? Megdug párszor és máris ott térdepel a küszöbödön hogy jaj' otthagyja a családját, a gyerekeit legyél már a felesége?

Eleve ebben maradtatok, csak azt kapod amit megbeszéltetek. Ha neked nem jó, akkor lezárod, ennyike. A pasi meg majd keres magának másik szeretőt, probléma megoldva.

2022. ápr. 15. 20:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!