Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok Ti vállalnátok anyagi juttatásért szexuális szolgáltatást, amennyiben csak egy emberrel kell "kapcsolatba" kerülnötök?
Figyelt kérdés
2021. febr. 19. 15:22
3/10 anonim válasza:
Ez függ attól,hogy ki lenne az az egy ember.
6/10 anonim válasza:
Bizonyos értelemben már vállaltam is.
7/10 anonim válasza:
Szerintem a prostituciot megkonnyiti, ha a vendegnek nincs arca, nem kell ra emlekezni. Csak egy ember az testet-lelket eladas szerintem.
8/10 anonim válasza:
Évekig csináltam. Már nem hiányzik semmi ilyen
9/10 anonim válasza:
Kitalálhatom? Te akarsz kedves kérdező "anyagi juttatásért" dugni, csak nincs vér a pucádban felhívni egy prostit? Ja tényleg, te nem prostizol, neked simán "csinos egyetemista" lány kell havi 50k-ért.
10/10 anonim válasza:
Ha nagyon rá lennék szorulva, és a pasi igényes, jófej, és be is jön nekem akk igen.
Kiváncsi lennék arra az érzésre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!