Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti nyújtanátok vagy nyújtottatok már pénzért valamilyen szexuális szolgáltatást?
Figyelt kérdés
2021. jan. 28. 11:50
1/15 anonim válasza:
Nem. Minden tiszteletem azok a nőké, akik ezt túl tudják élni, és fel dugják dolgozni, de én sose lennék hajlandó rá.
5/15 anonim válasza:
Velem előfordult már, hogy egy 50es férfivel voltam együtt, igazából kölcsönösen jól jártunk, ő magányos volt én meg diák hiteles.
Sokat voltunk együtt, mentünk ide oda, szexeltünk sokat. Talán picit szerettük is egymást, nem szerelem csak ragaszkodás. Aztán vége lett, megbeszéltük.
6/15 anonim válasza:
Hát nem tudom.. az annak számít, ha csak a pénze miatt vagyok együtt a barátommal? 😀 L26
7/15 anonim válasza:
Igen, volt már hogy bevállaltam dolgokat
10/15 anonim válasza:
Igen, többes szex parcseres alapon, enyhe bdsm, sima szex, ilyesmik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!