Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Akinek szex partnere van az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akinek szex partnere van az kap neha valami anyagi juttatast cserebe ?

Figyelt kérdés

Ne ertsetek felre,nem Prosti vagyok vsgy aranyaso, de nem tudom mi a Normalis manapsag.

Nemreg Kb 1 honapja megismerkedtem a szomszedommal akinek egy szomszedos orszagban csaladja van . Elettarsa, es ket tizeneves gyereke. En eleg rosszul allok anyagilag, ö viszont egesz jol keres. Nyilvqn abbol itt is fent kell tartania az eletszinvonalat valamint a csaladjat is folyamatosan tamogatja. Nem varok el töle semmit, de mivel neha atjön szexelni es latja hogy szegenyes körülmenyek között elek - nem kellene neha neki letenni valamit az asztalra? Eddig konkretan egy nagyon szep viragcsokrot kaptam , par bonbont es par üveg bort amit együtt iszunk meg ha atjön. Nem akar kihasznqlni, az elejen szolt hogy mi a helyzet. Öszinte Es nem egy patkany.

Amugy nem jarunk el sehova ,semmi közös program vagy ikyesmi. Csak szex . Meg fogom kerdeznk hogy esetleg jövö hetvegen nem e marad itt es esetleg valamit csinalhatnank közösen .

Akinek sima szexkapcsolata van - nalatok hogy zajlik le ez az egesz?

2022. ápr. 14. 20:09
1 2 3 4 5
 1/47 Mathus ***** válasza:
100%
a kérdésre: nem, nem kell adnia semmit. miért kellene, ha alapvetően nem ebben állapodtatok meg? én viszek ajcsit a gyerekeknek, meg olyasmit amit szeret. vagy van hobbija, ahhoz vettem dolgokat.
2022. ápr. 14. 20:34
 2/47 A kérdező kommentje:
Ertem . Es közös programokat szoktatok csinalni vagy az mar a " baratsag extrakkal " kategoria?
2022. ápr. 14. 20:42
 3/47 Mathus ***** válasza:
100%
#2: 1-es voltam. van férje, az apartmant én szoktam fizetni. a gyerekeknek vett cuccokról meg az van, hogy a munkahelyen kapta.
2022. ápr. 14. 20:48
 4/47 A kérdező kommentje:
Na ez az pontosan amire gondolok. Tehat hogy neked havi szinten xx összegbe kerül es nem az ingyen k...rvadnak tartod.
2022. ápr. 14. 21:00
 5/47 Mathus ***** válasza:
100%
#4: írtam üzenetet, ha van kérdésed ott válaszolok.
2022. ápr. 14. 21:15
 6/47 anonim ***** válasza:
100%
Miért kellene bármit adnia. Ha nem akarsz vele szexelni, akkor ne tedd. Ennyi. De ez a le tenni valamit az asztalra, hát elsüllyednék szégyenemben. N
2022. ápr. 14. 21:16
 7/47 A kérdező kommentje:

De igenis akarok, különben nem tennem. De viszont ö Kb 3x annyit keres mint en ,nem van,latja hogy epp nekem eleg nehez es ugy gondoltam illene kicsit segiteni. Ha nem is rendszereswn,de nem szakadna bele ha egyszer adna 30-40 ezret vagy legalabb hozna egy vacsorat.

Bocsi hogy kevesnwk erzem ha valaki jön,megdug es elmegy . Függetlenül attol hogy en ezt szeretnem-e vsgy nem.

2022. ápr. 14. 21:22
 8/47 A kérdező kommentje:
Valahogy ez emberseg kerdese .vagy nem ?
2022. ápr. 14. 21:23
 9/47 anonim ***** válasza:
88%
Nem, ez a prosti kategória. Ott fizetnek a szexért.
2022. ápr. 14. 21:24
 10/47 A kérdező kommentje:
Egy vacsora fizetes ????
2022. ápr. 14. 21:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!