Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Akinek szex partnere van az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akinek szex partnere van az kap neha valami anyagi juttatast cserebe ?

Figyelt kérdés

Ne ertsetek felre,nem Prosti vagyok vsgy aranyaso, de nem tudom mi a Normalis manapsag.

Nemreg Kb 1 honapja megismerkedtem a szomszedommal akinek egy szomszedos orszagban csaladja van . Elettarsa, es ket tizeneves gyereke. En eleg rosszul allok anyagilag, ö viszont egesz jol keres. Nyilvqn abbol itt is fent kell tartania az eletszinvonalat valamint a csaladjat is folyamatosan tamogatja. Nem varok el töle semmit, de mivel neha atjön szexelni es latja hogy szegenyes körülmenyek között elek - nem kellene neha neki letenni valamit az asztalra? Eddig konkretan egy nagyon szep viragcsokrot kaptam , par bonbont es par üveg bort amit együtt iszunk meg ha atjön. Nem akar kihasznqlni, az elejen szolt hogy mi a helyzet. Öszinte Es nem egy patkany.

Amugy nem jarunk el sehova ,semmi közös program vagy ikyesmi. Csak szex . Meg fogom kerdeznk hogy esetleg jövö hetvegen nem e marad itt es esetleg valamit csinalhatnank közösen .

Akinek sima szexkapcsolata van - nalatok hogy zajlik le ez az egesz?

2022. ápr. 14. 20:09
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
82%

A 30-40 ezerre gondoltam. Még egy prosti is olcsóbb :D

Add elő ezt a pasinak aztán ő sem nyitja rád az ajtót.

2022. ápr. 14. 21:29
 12/47 A kérdező kommentje:
Szerintem ha valaki heti 5000 forintot sem kivan Költeni egy nöre amellett hogy k..va jol keres ,az akkor csinalja otthon maganak. Miert lennek a Sperma tartalya? Es ez nem a penzröl szol hanem a jellemröl.
2022. ápr. 14. 21:31
 13/47 anonim ***** válasza:
82%
Hiába háborogsz ezt neki kell mondanod hogy pénzt kérsz a szexért.
2022. ápr. 14. 21:33
 14/47 A kérdező kommentje:
Nem. Nem kerek penzt . Eleg lenne nehany aprosag neha . Tudod ,figyelmesseg meg ilyenek .......
2022. ápr. 14. 21:34
 15/47 anonim ***** válasza:
86%

Azért a figyelmesség meg a pénz juttatás között van különbség.

Nekem szeretőm volt, eszembe nem jutott volna bármit is kérni tőle, én is ugyanúgy akartam vele lenni, mint ő velem.

2022. ápr. 14. 21:46
 16/47 anonim ***** válasza:
100%
Szülinapomra és névnapomra kapok tőle olyasmit, amit szeretek, fogyasztok, nem kell nagy dologra gondolni. Én is szoktam adni neki ilyen ünnepekkor. Igazából szerintem ennél több nem kell, hiszen azért szexelek vele, mert élvezem, pénz helyett orgazmusokat kapok tőle. :) Más nem is kell, szexkapcsolat erről szól.
2022. ápr. 14. 22:47
 17/47 anonim ***** válasza:
100%

Szerinted a fickó olvassa a GyK-t hogy az itteni kommentek alapján hirtelen a fejéhez kapjon és azt mondja, áááá tényleg fizetnem is "illene" valamit?

Baby, ti dugópajtik vagytok ennyi. Beszéld meg vele, hogy te ennél többre vágysz, pl. közös programokra vagy hasonló. A pasi meg eldönti, hogy akar-e ilyet, vagy úgy van vele köszi de nem, megyek akkor mással érzem a jövőben jól magam neked meg sok sikert kíván.

Az anyagi része meg... mindegy minek tartod magad, ha fizetnek érte az biz' prostitúció, hívják akár golddiggernek, akár sugarbabynek mert biz' a pénzről szól, max. van hozzá valami szimpátia-szerűség. Pendítsd meg a pasinak, hogy nem állsz jól anyagilag. Ha akar többet tőled mint sima digidugi akkor lehet kisegít. Ha csak dugópajtinak néz akkor meg nem és lásd a fenti bekezdést hogy mi fog történni. Felnőtt vagy, van szád, akkor nyisd ki és ne csak sz.pásnál.

2022. ápr. 14. 22:48
 18/47 anonim ***** válasza:
75%
Ja és hozzáteszem, ha neked ennyire a pénz a fontos akkor ott a puncs és keresgélj magadnak sugardaddyt (azon túl, hogy innen is lesz az általad megemlített tarifán bőven jelentkező).
2022. ápr. 14. 22:49
 19/47 A kérdező kommentje:

Ma meg lelepett haza es elötte azt se mondta hogy szia.

Hat ,nem is tudom. Ez az egesz nem az,amire vagyom es ezt jpvö heten megbeszelem vele.

2022. ápr. 15. 16:30
 20/47 anonim ***** válasza:
100%
Csak dugtok. Családja van. Egyértelmű hogy nem téged fog támogatni, hanem otthonra.
2022. ápr. 15. 17:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!