Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Meddig működhet egy kapcsolat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig működhet egy kapcsolat szex nélkül?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, hogy ebben a kapcsolatban minden rendben van: jól megvagytok egymással, nagyon szeretitek egymást, sok programot csináltok együtt. Csak a szex hiányzik ebből a kapcsolatból (az egyik fél kívánja, de a másik szinte semennyire).

Szerintetek meddig működhet így egy kapcsolat?

Szerintetek mennyire fontos a szex egy kapcsolatban?

Nálunk pont ez a helyzet. 5 éve vagyunk együtt. A kapcsolat elején nagyon jó volt a szex és elég gyakran is volt. Az utóbbi fél évben meg nagyon kevés, a barátnőm alig kívánja (3 hónapja nem is volt szex).

Nagyon szeretjük egymást, de úgy érzem, hogy ez nem tud sokáig működni.

Barátnőm: 29L, Én: 25F

2022. ápr. 11. 20:31
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%

figyi, ezt ki kell deríteni. Lehet valami megváltozott benne, hormon vagy hasonló, mint ahogy a fogamzásgátlónál is szokott lenni, vagy lehet terhes lett, elvetélt, bármi, ezek mind lecsökkentik a dolgokat. Szóval lehet ezerféle biológiai oka, akár vitaminhiány, sport hiány, punnyadás, depresszió, ezer dolog.

És van a lelki dolog: valami történt vele, lehet egy régi szerelem visszajött, lehet egy új szerelem bontakozott ki, ami nem jelenti, hogy félremegy, viszont az érzelmei összezavartak mindent.

Vagy lehet valami tök egyszerű is, megunta. Nem élvezi. Túl lagymatag, mindig ugyanaz és már csak megjátszani tudja.

Csak tippelni tudok, de KELL BESZÉLNI! Meg kell oldani! Ha nem oldjátok meg, megöli a kapcsolatot. Ha ezt a viszonylag apró dolgot nem tudjátok megoldani, akkor a jövőben, a nagyobb problémákat hogyan tervezitek megoldani?

2022. ápr. 12. 09:15
 12/27 A kérdező kommentje:

Nem szed fogamzásgátlót, nem lett terhes, nem vetélt el. Az exét már rég elfelejtette,új szerelem sem bontakozott ki.

A szexben is mindig újítottunk, szóval nem mindig ugyanaz volt, csak a vége felé, amikor az volt a hozzáállás a részéről, hogy legyünk túl rajta. Ettől függetlenül szeret,egyszerűen csak nem kívánja.

A vitamin hiányban lehet némi fantázia, mivel régen szedtünk mindenféle vitamint (C-D vitamint, omega mit tudom én mit, stb...) Volt már erről szó, hogy megint kéne.

Próbáltam már vele beszélni, de nem nagyon lehet erről. Tabuként kezeli a szex témát és még elég sok mindent, ami teljesen természetes dolog és az élettel együtt jár (pl.: menstruáció, maszturbálás, stb...- egyszerűen nem képes beszélni ezekről). Úgy érzem, mintha megragadt vna egy 15 éves szintjén és ciki lenne számára ez a téma.

2022. ápr. 12. 14:39
 13/27 anonim ***** válasza:
100%

Ezek a begyepesedett családi nevelés a vallási előítéletek és más baromságok miatt is lehetnek. De ha ő saját maga nem akar változtatni, nehezen lesz belőle olyan akivel egy szexuális problémát megtudj valaha is beszélni.

2022. ápr. 12. 20:30
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
akkor sem szabad feladni a kommunikációt, biztosítsd, hogy egy csapat vagytok és hogy a célod, hogy mindenki jól járjon, főleg ő. Finoman, türelmesen. Meg kell oldani, és nem megoldás, hogy kommunikációt beszüntetitek, mert ő fél megnyílni
2022. ápr. 13. 08:49
 15/27 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk is hasonló volt a szitu!

Eleinte volt,hogy napi 3x is egymásnak estünk,bárhol képesek voltunk szeretkezni ....aztán egyre csak fogyatkoztak az együttlétek!

Próbáltam beszélni a nejemmel,de egy idő után kerülte a témát is!

Mint aki homokba dugta a fejét...

Egy idő utàn meguntam, hogy àllandóan markoljam a farkam ha ....és találtam egy hasonló cipőben járó feleséget!

Tényleg mindent megtettem amit lehetett,de számomra a szex az egyik legfontosabb dolog az élethez...

2022. ápr. 17. 05:29
 16/27 anonim ***** válasza:
100%

Ez több mint furcsa. Nem gondolom hogy szex nélkül sokáig fog működni. Hiszen te magad is látod, hogy kívánod a szexet.

Játékszerei vannak, maszturbálni szokott? Csak szexelni nem akar?

Nem megbántani akarlak, de nem lehet hogy valaki más került a képbe?

2022. ápr. 17. 07:23
 17/27 anonim ***** válasza:
57%

Bármeddig működhet, ha te le tudod menedzselni a helyzetet.

1, Önmegtartóztatás

2, Önkielégítés

3, Örömlány

4, Szexpartner

5, A csajod visszajön szexelni

6, stb.

2022. ápr. 17. 10:59
 18/27 anonim ***** válasza:
53%
Ameddig nem jön szembe az, aki ad valamit!
2022. ápr. 17. 12:50
 19/27 A kérdező kommentje:

16: Vannak játékai, amiket előjátékhoz vettünk és használtunk is párszor.

Nem szokott masztizni, elmondása szerint soha nem is masztizott.

Gondoltam már rá, hogy lenne valakije, de sosem tudna megcsalni.

Ha lenne szeretője, akkor változott vna a stílusa, jobban odafigyelne magára, de ilyenről szó sincs.

Az is megfordult a fejemben, hogy aszexuális, de akkor viszont nem szexeltünk vna előtte sokat.

Az is lehet, hogy ez a szex mentes időszaka csak átmeneti. Nagyon nincs megelégedve magával, folyton panaszkodik a testére és a combjaira (pedig tök csinos csaj és sztem semmi baj nincs a kinézetével).

2022. ápr. 17. 17:46
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
Tulajdonképpen semeddig, de az autónál észrevesszük hogyha leállt, hogy ki kell szállni! A kapcsolat még gurul egy ideig. Közös gyerek, ház, kölcsön, stb.. Nagy úr a muszály! A házasságot, gyermekvállalást nem szabad elkapkodni!
2022. ápr. 17. 18:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!