Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is jókat röhög, amikor a szüzek bizonygatják, hogy bizony farok nélkül is működhet egy kapcsolat?
Mert ugye ott a kéz meg a száj és azzal is boldoggá lehet tenni egy egészséges nőt.
Hát kíváncsi vagyok melyik nő menne bele, hogy élete végéig csak ujjazás meg nyalás van... :D
Hogy érted hogy farok nélkül???
Le van amputálva, vagy nem értem?
De attól hogy kicsi, még van farka:D
Mekkora az a kicsi?
Én minden szűz fiúcskán (20 éves és afeletti szüzeket hívom így) jókat szoktam röhögni. Főleg akkor amikor szidják a nőket, mert nem kellenek nekik. Mintha a nők tehetnének arról hogy mekkora két lábon járó szerencsétlenségek és férfiatlanok ezek a fiúk. Az is jó amikor párkapcsolati tanácsokat adnak úgy hogy sokuknak még egy randi se jött össze, vagy ha igen, akkor ott jól leégtek.
De a legjobban azon röhögök amikor már szexuális témákba is beleszólnak, sőt, szakértőnek hiszik magukat és állandóan keresik a lehetőséget hogy beszóljanak a nőknek az interneten. És minden héten sírnak, hogy már 25-30 évesek és mennyire szomorúak hogy nincs barátnőjük. Annyira szánalmasak. Nem is lesz soha nekik.
"Hát kíváncsi vagyok melyik nő menne bele, hogy élete végéig csak ujjazás meg nyalás van"
Biszex vagyok, három éve egy lánnyal kapcsolatban, akinek ugye nincs farka, és megvagyok, szóval vannak ilyen nők.
De egy hetero kapcsolatban én se értem miért csak a kezét és a száját használná egy pasi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!