Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Meddig működhet egy kapcsolat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig működhet egy kapcsolat szex nélkül?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, hogy ebben a kapcsolatban minden rendben van: jól megvagytok egymással, nagyon szeretitek egymást, sok programot csináltok együtt. Csak a szex hiányzik ebből a kapcsolatból (az egyik fél kívánja, de a másik szinte semennyire).

Szerintetek meddig működhet így egy kapcsolat?

Szerintetek mennyire fontos a szex egy kapcsolatban?

Nálunk pont ez a helyzet. 5 éve vagyunk együtt. A kapcsolat elején nagyon jó volt a szex és elég gyakran is volt. Az utóbbi fél évben meg nagyon kevés, a barátnőm alig kívánja (3 hónapja nem is volt szex).

Nagyon szeretjük egymást, de úgy érzem, hogy ez nem tud sokáig működni.

Barátnőm: 29L, Én: 25F

2022. ápr. 11. 20:31
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem sokáig
2022. ápr. 11. 20:34
 2/27 anonim ***** válasza:
29%
Csak így mukodik tokeletesen. A naszejszakan van szex. Pszichologia es hormontudomany is alatamasztja meg jozan esz, hogy igy alakul ki igazan mely es aldasos szerelem.
2022. ápr. 11. 20:35
 3/27 anonim ***** válasza:
84%
2# Te amúgy normális vagy?
2022. ápr. 11. 20:40
 4/27 anonim ***** válasza:
84%

Nem sokáig.

Viszont lehet, hogy a fogamzásgátló okozza, vagy a hajszolt élet.

Beszéljétek meg. Ha tudatosodik benne, hogy ez így nem lesz jó, akkor lehet tenni ellene.

2022. ápr. 11. 20:47
 5/27 anonim ***** válasza:
100%
nem sokáig sajnos
2022. ápr. 11. 20:51
 6/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem sokáig
2022. ápr. 11. 20:53
 7/27 anonim ***** válasza:
9%
5 év után minden kapcsolatban ez van. Amúgy a te barátnőd már gyereket akar szerintem.
2022. ápr. 11. 20:54
 8/27 anonim ***** válasza:
22%
Én 3 nap után bepánikolok, (hogy belémköt az anyag) és gyorsan felszedek valakit! Ez még csak tűzoltás, de ha visszatérő probléma, akkor akár szakítás is lehet!
2022. ápr. 11. 21:18
 9/27 anonim ***** válasza:
90%
Viccen kívül én hallottam több olyan sztorit, hogy a lánynak a fogamzásgátló tabletta szedése csökkentette a szexuális vágyát. Ha ennyi ideje együtt vagytok akkor gondolom nem mindig gumival védekeztek hanem a barátnőd tablettát szed. Szerintem kalkuláld bele ezt a lehetőséget is.
2022. ápr. 11. 22:44
 10/27 A kérdező kommentje:
Nem szed fogamzásgátlót. Gumival védekezünk.
2022. ápr. 12. 08:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!