Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy mondjam meg neki, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam meg neki, hogy szex nélkül nem működhet egy kapcsolat?

Figyelt kérdés

Összejöttem egy 55 éves férfivel, viszont az a dolog már nincsen nála rendben ebben a korban. Nekem nem elég, ha csak orálisan kényeztet. Szerintetek mondjam meg neki, hogy szedjen gyógyszert vagy engedjem el ezt az egészet? Szeretem, de szex nélkül nem működhet hosszútávon.

20/L

2018. aug. 14. 20:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
74%
Én nem bántásból kérdezem, de mit szeretsz rajta? Nem találtál fiatalabbat? Biztos, hogy ezt akarod?
2018. aug. 14. 20:09
 2/12 A kérdező kommentje:
Mindig az idősebbek jöttek be. Egy munkahelyi út alatt együtt töltöttünk 1 hetet, ami alatt beleszerettem.
2018. aug. 14. 20:13
 3/12 anonim ***** válasza:
27%
Megint egy apakomplexusos nő, annyira unalmas már.
2018. aug. 14. 20:14
 4/12 anonim ***** válasza:
Szerintem mondd meg neki h szedjen gyógyszert
2018. aug. 14. 20:17
 5/12 anonim ***** válasza:

Hármas? (nem én! csak mint opció)

Nyilván ő is tudja, hogy nem tud már teljesíteni úgy.. szóval lehet benne lenne?! Korban benne van.. gondolom látott már sok mindent és tapasztalt.. szóval gondolom nem értené félre.

2018. aug. 14. 20:25
 6/12 anonim ***** válasza:
Az orál is szex, csak te dugni is akarsz.
2018. aug. 14. 20:31
 7/12 anonim ***** válasza:
És csodálkoznak a mai lányok hogy a pasik is az idosebb noket keresik. Hát nekem végem 22 vagyok de innentol en is az értelmes felfogasu negyveneseket fogom keresni gondolom elhajtottad a veledkoru fiukat most meg megy a rinya h nem áll fel a papinak hát gratulálok
2018. aug. 14. 20:46
 8/12 A kérdező kommentje:
Eddig sem volt szükségem korombeliekre meg ezután se lesz.
2018. aug. 14. 21:02
 9/12 anonim ***** válasza:
Mi az oka hogy a korodbeliek nem kellenek?
2018. aug. 14. 21:08
 10/12 anonim ***** válasza:
55 évesnek nem kéne még gondja legyen, keress egészségesebbet. Gyógyszer? Állandóan?
2018. aug. 14. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!