Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, Hölgyek! Mi a véleményetek egy olyan férfiról, aki csak a (szex/alkalmi) partnerét akarja kielégíteni orálisan, viszonzás nélkül? Volt már részetek ilyenben?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 11. 11:26
21/27 A kérdező kommentje:
20: de ha gondolod... ;)
febr. 3. 09:21
23/27 A kérdező kommentje:
22: már megszűnt az ok, ami miatt csak orálra kerestem partnert, de ez nem azt jelenti, hogy nem lennék benne hasonló kalandban.
febr. 3. 09:36
24/27 anonim válasza:
22#vagyok. Ha megszünt az ok az jó. Kaland? Majd akkor írj ha úgy érzed kellene valami segítség! 😉
25/27 A kérdező kommentje:
24: miért, miben tudsz segíteni?
febr. 3. 15:54
26/27 anonim válasza:
Én azért is szeretek nyalni mert kicsi 14 centis a farkam.
És mert szeretem. Szeretek puncit és popsit nyalni👅👅👅
Amúgy azok az esetleg női válaszok akik azt mondják hogy kevés vagy nem szeretik stb, azok szopni se szeretnek???
Vagy nem szopnák le a pasijukat csak úgy azért hogy lássák hallják hogy élvezi, hogy elélvez???
27/27 anonim válasza:
Szerintem ők nem épp arra gondoltak, hogy nem szopják le a pasijukat csak úgy....
De férfiként en is elzavarnék bárkit, ha csak szopna, nem dughatnám meg hosszútávon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!