Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, Hölgyek! Mi a véleményetek egy olyan férfiról, aki csak a (szex/alkalmi) partnerét akarja kielégíteni orálisan, viszonzás nélkül? Volt már részetek ilyenben?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 11. 11:26
2/27 anonim válasza:
Az, hogy lusta dugni, 2 perc alatt elsül, kicsi a farka, impotens.
4/27 anonim válasza:
Szerintem cuki, de nekem azért kell a szex is.
Nekem még sose volt olyan, aki csak ki akart nyalni.
5/27 anonim válasza:
szerintem is azt jelenti, hogy nem tud rendesen dugni. Én ezt pasiként mondom, akinek nem mindig jön össze a hosszú menet, szóval a félsz bennem is bennem lenne és nekem is ilyen dumám lenne.
6/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Akkor most hozzátenném az okát is:
se nem kicsi, se nem 2perces, se nem lustaság, se nem impotencia. Egészségügyi oka van, és átmeneti dologról van szó, 1-2 hónap. Nem nemibetegség, nem fertőző. Előtte normál nemi élet volt, remélhetőleg utána is. Viszont már nagyon hiányzik, bármi, csak legyen már valami.
2022. ápr. 11. 12:37
7/27 anonim válasza:
Egyszerűen kevés ez magában. Női szemmel sem értem, hogy mi értelme lenne viszonzatlanul szopni, és a nyalásról is ezt gondolom, szerintem a kölcsönösség a lényeg. Hasonló a véleményem, mint az előttem szóloknak, az ilyen pasi valószínűleg nem tud rendesen dugni.
8/27 A kérdező kommentje:
#7-es: kevés vagy sem, most ez van. De ahogy írtam, ez most csak átmeneti állapot, lesz ez még jobb is :D
2022. ápr. 11. 14:26
9/27 anonim válasza:
1-2 hónapot kibírsz, és mivel az ember kibírja, ezért feltételezem, hogy nem ez az oka, mert különben már dörzsölnéd a kezed és dugásról álmodoznál, szóval mi is pontosan az oka?
10/27 A kérdező kommentje:
9: igen, kibírom, de hiányzik a szexualitás. Viszont volt annyira kielégítő a szexuális életem, hogy kibírom orgazmus nélkül, főleg a tudattal, hogy idővel minden visszaáll a normál kerékvágásba.
2022. ápr. 11. 14:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!