Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, amikor lesz.pjátok a párotokat/férjeteket csak úgy, akkor valamikor máskor kaptok viszonzást?
A párotok ilyenkor szintén ki szokott nyalni titeket csak úgy egyoldalúan egy másik napon?
Én "fiatalon" kísérleteztem ilyesmivel is, de a fiúk (nem volt sok, 3 pasim volt), sose viszonozták a spontán kedvességet.
Ha elkezdtek izgatni vagy kinyalni akkor mindig felállt nekik és mindig ki kellett őket is elégíteni vagy "rendes" szex lett.
Sose volt olyan, hogy kielégítettek volna csak úgy.
Úgyhogy már nem is "kedveskedek", mert inkább érzem magam maszturbátornak, mint szeretőnek 😕
szoktam csak leszopni
később úgyis visszakpom
Onnan jutott eszembe a kérdés, hogy nézek épp egy sorozatot, ahol lecumizta a nő a férjét.
És kiváncsi vagyok, hogy akik ezt így csinálják azoknál hogyan működik :)
Egyébként azért nem beszéltem meg ezt a fiúkkal, mert ha már fel állt nekik akkor nem volt mit tenni :D
#4 akkor ezt végülis a saját örömödre is csinálod, nem csak neki.
Így tök más, így abszolút érhető 😉
Azért csak halkan megsúgom, hogy a nyalás fárasztóbb..
Ennyi munkát a nyelvel sehol sem végezni..
Így logikus, hogy fárasztó..
Amúgy ezt leszámítva nekem nem jelent problémát.
Nekem csinálta.
Egyszerűen mond el neki, hogy arra vágysz.
+ Attól hogy feláll neki, nem kötelező szexelni. Ha te benedvesedsz, akkor se kötelező szexelni, nem?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!