Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, amikor lesz.pjátok a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, amikor lesz.pjátok a párotokat/férjeteket csak úgy, akkor valamikor máskor kaptok viszonzást?

Figyelt kérdés

A párotok ilyenkor szintén ki szokott nyalni titeket csak úgy egyoldalúan egy másik napon?

Én "fiatalon" kísérleteztem ilyesmivel is, de a fiúk (nem volt sok, 3 pasim volt), sose viszonozták a spontán kedvességet.

Ha elkezdtek izgatni vagy kinyalni akkor mindig felállt nekik és mindig ki kellett őket is elégíteni vagy "rendes" szex lett.

Sose volt olyan, hogy kielégítettek volna csak úgy.

Úgyhogy már nem is "kedveskedek", mert inkább érzem magam maszturbátornak, mint szeretőnek 😕

2022. jan. 23. 14:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Én nem annyira szeretem ha kinyal a férjem, nem tudom ő ügyetlen-e vagy csak simán unom, ha elhúzódik a dolog, akkor már inkább egy intenzív ujjazás többet ér.

Az orált szívesen adom de mivel baromira felizgat én kezdeményezek belőle szexet ami mindkettőnknek kielégítő.

Őszintén ezeket az egyoldalú oráloknak nem látom értelmét, de lehet csak nem vagyok elég önzetlen hozzá.

2022. jan. 23. 19:25
 12/15 anonim ***** válasza:
54%
Nálunk az orál az előjáték. Oda-vissza. Egyoldalúan nem is tudnánk kivitelezni mert mindketten felizgulunk a másiktól. Én nyilván nem hagyom álló farokkal, ő meg nem nagy nedves puncival.
2022. jan. 23. 20:29
 13/15 anonim ***** válasza:
*hagy
2022. jan. 23. 20:30
 14/15 anonim ***** válasza:
52%

Persze, sokszor van olyan, hogy csak én egyoldalúan leszopom.

Egyrészt mert szeretem is csinálni, másrészt mert szeretek neki örömet okozni, és nem utolsó sorban azért is, mert neki amúgy is nagyobb a libidója, attól, hogy leszopom, nem mindig kívánom, hogy viszonozza.

2022. jan. 24. 08:36
 15/15 anonim ***** válasza:
49%
Nálunk olyan van, hogy nèha csak kinyal a fèrjem, viszonzás nèlkül. Fordìtva ilyen nincs.
2022. jan. 24. 17:58
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!