Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz, ha meglátott tangában?
Figyelt kérdés
Benyitott egy haver srác véletlen a mosdóba, és tangába voltam pont. Hátulról látta a fenekemet.
N/26
tegnapelőtt 22:26
1/22 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz, legalább szereztél a srácnak egy jó pillanatot. Majd kicsapja max.
2/22 anonim válasza:
Ha nem nézel ki jól, akkor már el is felejtette.
4/22 anonim válasza:
Jaj hagyjad mar!! Nem arrol vagytok hiresek, hogy nagyon szegyellosek lennetek!
5/22 anonim válasza:
Hát az lesz a gáz ha majd a látottak után kiveri a tangádra.
6/22 anonim válasza:
Szerintem a strandon lát komolyabbakat is,ne foglalkoz vele,kezeld természetesen,mintha mindennapos dolog lenne.
7/22 anonim válasza:
ma 22:45 Az nem bikini? A tanga mas...vagy keverem?
8/22 anonim válasza:
Hetes, a fehérnemű és a bikini még mindig ugyanannyit takar. Érthetetlen, hogy sok nő fehérneműben miért bújkál, rejtegeti magát, míg bikiniben szabadon mászkálnak.
10/22 anonim válasza:
Dehogy gáz. Nem akkora szám manapság egy csaj tangás popsija, hogy ezen napokig kattogni kéne.
Én srácként jártam így hogy meglátott egy haver csaj tangában, mivel férfi tangát hordok. Semmi nem történt, pedig ez srácoknál ritkább hogy tangát hordunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!