Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, Hölgyek! Mi a vélemén...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, Hölgyek! Mi a véleményetek egy olyan férfiról, aki csak a (szex/alkalmi) partnerét akarja kielégíteni orálisan, viszonzás nélkül? Volt már részetek ilyenben?

Figyelt kérdés

2022. ápr. 11. 11:26
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
62%

ha olyan kielégítő volt a szexuális életed, akkor gondolom gond nélkül feltudsz hívni régi embereket, elmondani a problémát, de ennek ellenére összejönni.

Nekem mindig oximoron, amikor valaki nagyban hangoztatja, hogy jó az ágyban és kielégítő a szexuális élete, de mégis itt kér tanácsokat és itt próbál összeszedni kalandokat.

2022. ápr. 12. 07:37
 12/27 A kérdező kommentje:
11: se nem tanácsot nem kértem, se kalandot összeszedni nem terveztem. Éppenséggel van is két felhívnom. Várj segítek: véleményt kértem.
2022. ápr. 12. 08:07
 13/27 anonim ***** válasza:
89%

Hány éves vagy kérdező😁 imádom ha nyalnak.

De a véleményem h ezzel akarja a nöket kiengesztelni ha már a farkát nem tudja , jelenleg, berakni.Vagy túl önzetlen😌

2022. ápr. 13. 18:03
 14/27 A kérdező kommentje:

#13: 39 éves vagyok. Nem feltétlenül kiengesztelésképpen, saját örömömre is tenném... Annyira azért nem vagyok önzetlen :P

Ez most egy felhívás keringőre? :D

2022. ápr. 14. 10:37
 15/27 anonim ***** válasza:
51%
Gyere nyalj ki te férfiállat!
2022. ápr. 21. 19:48
 16/27 anonim ***** válasza:
100%

Van is kit felhívnod, de azért kapsz az alkalmon, hogy valakit innen kinyalhass🤣🤣

Atmeneti gond ide vagy oda, én imádok nyalni, hosszan, orgazmusig és utána. De ha már kinyalom, ha ott fekszik előttem a nő, azért csak beteszem😁

2022. aug. 18. 07:21
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
Az ugye lejön hogy a legtöbb nő nem képes a bedugós szextől totálisan kielégülni. Csak akkor élvezel ha van egy kis ujjazás nyalás. De attól aztán nagyot!
2022. aug. 19. 06:28
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
Átmenetileg nem lenne vele problémám, de azért hosszútávon én igénylem a kölcsönösséget és a szexet is. Szóval nem tartana sokáig, ha egy férfi így akarna tőlem valamit.
2022. aug. 23. 17:44
 19/27 A kérdező kommentje:
18: Átmeneti volt ez az állapot, és meg is szűnt azóta.
2022. aug. 23. 19:22
 20/27 anonim ***** válasza:
55%
A fene! Lecsúsztam erről is. 😁
febr. 2. 16:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!