Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Gondoltatok már arra, hogy jó lenne ha lenne egy támogatótok vagy sugardaddytek?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 7. 17:39
1/16 anonim válasza:
Fiatalon gondoltam rá de inkább továbbtanultam nem mertem belevágni.
2/16 anonim válasza:
1-es, jobban is tetted, megmenekültél pár nyomorult vad korcs börtöntölteléktől.
3/16 anonim válasza:
Azt nagyon bírnám, ha valaki támogatna anyagilag csak úgy, mert nincs jobb dolga. De ha cserébe várna is valamit, na az már nyűg, ugyanolyan meló, mint bármi egyéb. XD Akkor már inkább bejelentve melózok. :D
4/16 anonim válasza:
Ne mond már, hogy ugyanolyan meló! Melyik melóval keresel annyit?
5/16 anonim válasza:
Sosem gondoltam rá. De pár éven át volt egy.
6/16 anonim válasza:
Igen, egy gyönyörű, értelmes, 186 centis, sportos úriember sugar daddy jöhet bármikor
8/16 anonim válasza:
Az még jobb, sőt 190 felett is, csak nem akartam már nagyon irreális elvárásokat 😂
10/16 anonim válasza:
Volt már ilyen kérdés, a lányok leírták, hogy luxuslakás, minimum fél milla zsebpénz, és szex heti egyszer maximum, de csak ha kedve van hozzá.
Nem tudom ki az a marha férfi?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!