Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti gondoltatok már rá hogy sugar dadyt kerestek vagy egy idősebb támogató pasit? Esetleg volt ilyen tapasztalat?
A pasim támogat, így nem kell dolgoznom egyetem mellett, az ő lakásában lakok.
Sajnos nős, különben lehetne normális kapcsolatunk. Az idő nekem dolgozik, mert egyre rosszabb a viszonyuk.
Nem gondoltam rá. Mert van ilyenem. Akkor se kerestem, ő közeledett, sokáig próbálkozott...
20L
Gondolom privi utána egyből megkérdeznéd hogy mennyiért lenne az adott lány neked sugarbaby :D Tsó' nem tudom mennyit szánsz rá, de azzal számolj hogy a normál sugarbaby 200-300k-nál kezdődik havonta.
Ez kb. mint a puncson... ott profi k.vák vannak hogy lúzerekről húzzanak le fix zsetont is "sugarbabyként" meg lúzerek akik csomagárban akarják letudni a prostizást és azt hiszik havi pár 10k-ért fiatal, 20 éves egyetemistát kapnak :D
1: büszke lehetsz magadra, hogy csak 2. vagy, de legalább a pénz fontosabb.
4: nem kerested, de azért naaagynehezen beadtad a derekad, mi?
Szegény kis k.rvák, mindig áldozatok.. ééérdekes.. :)
Respekt a 2-es válaszolónak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!