Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, gondoltatok már arra...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, gondoltatok már arra hogy sugardaddytek legyen? Vagy valamilyen hasonló támogatóikapcsolatotok?

Figyelt kérdés

2021. okt. 7. 12:43
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
37%
Titkon minden nő erre vágyik :D Nekem is van ilyen csajom, akit támogatok rendszeresen.
2021. okt. 7. 12:44
 2/25 anonim ***** válasza:
76%
#1 Földhöz ne verjem magam a megtiszteltetéstől, hogy valaki pénzt csúsztat a számba egyebek mellet, mert magamtól életképtelen lennék a megkeresésére. Nem, nem vágyik mindenki erre. :)
2021. okt. 7. 12:47
 3/25 anonim ***** válasza:
74%

Igen, és van is.

Nekem így kényelmes, a többiek véleménye nem érdekel

2021. okt. 7. 12:50
 4/25 anonim ***** válasza:
30%
Mert azt magyarázod hogy nem vágyik minden nő erre. Dehogynem, titkon minden nő eltartott akar lenni.
2021. okt. 7. 12:54
 5/25 anonim ***** válasza:
69%
Ez nem volt értelmes ok, de jó. Menjél kérdezz meg minden nőt, és gyere vissza. Semmilyen tökfilkó pénze nem kéne, akitől nem akarok semmit. Ha akarnék tőle bármit pedig nem venném el amit megkeres. Azért se, mert keresek magamnak. :)
2021. okt. 7. 12:57
 6/25 anonim ***** válasza:
73%
Gondolni gondoltam rá, de igazából nem mennék bele:D
2021. okt. 7. 13:04
 7/25 anonim ***** válasza:
85%
Igen, legyen szíves annyit még átutalni valaki a számlámra, amennyi a fizetésem. Úgy már biztonságban érezném magam.
2021. okt. 7. 13:06
 8/25 anonim ***** válasza:
61%
Csak viccként, pedig lett volna jelentkező.
2021. okt. 7. 13:19
 9/25 anonim ***** válasza:
70%
Én nem akarok mástól függni. Ha gondol egyet az a személy, kipaterol a házból mert csak eltartott vagyok? Kösz nem. Független szeretek lenni, tartozni se szeretek senkinek, mert rögtön jön a szívesség duma, meg kamat. Ha van olyan seggarc aki tényleg adna 1 millió dollárt aztán soha többé nem látnám, biztos elfogadnám, de se a nevemet se semmi mást nem tudna rólam.
2021. okt. 7. 13:20
 10/25 anonim ***** válasza:
86%

Igen, gondoltam rá és szerettem is volna valakit, de a legtöbb sugardaddy szánalmas, hazug, gerinctelen, felszínes, rosszabb esetben még buta is. Nagyon meglepődtem és le is mondtam az ilyen támogatói kapcsolatról. Nekem ez csak úgy felelne meg, ha kölcsönös tiszteleten és szimpátián alapul, ha szellemileg közel egy szinten vagyunk így jól el tudunk beszélgetni egymással, valamint figyelmes és gáláns, mikor épp együtt vagyunk, nem a bszás az egyetlen és fő motivációja, amiért fizet is. Ilyen nem érdekel, ez nem is sugar kapcsolat hanem klasszikus prostitúció. Nekem ne a dugásért fizessen valaki, hanem mert kedvel és jól érzi magát velem és megteheti, hogy segít amit szívesen is tesz. De az ilyen férfi nagyon ritka, ha létezik egyáltalán, akkor már rég lecsapott rá valaki.

N

2021. okt. 7. 13:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!