Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Múlthéten felszedtem a szaunáb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Múlthéten felszedtem a szaunában egy 45 éves MILF-et, nektek volt már hasonló élményetek?

Figyelt kérdés

Úszás után a szaunába beültem egy elég vonzó nő mellé, már az első perctől megvolt a szimpátia. Dumálgattunk, aztán elmentünk együtt úszni, majd újra vissza a szaunába. Mikor kettesben maradtunk lesmároltam, onnantól kezdve nem volt megállás. Zuhany alatt ment a csókcsata, 2 óra múlva pedig a lakására felmentem és hajnalig szexeltünk. Azóta sem tudom helyretenni a dolgokat, sose fordult elő velem még ilyen. Fiatal srác vagyok, mindig a nálam fiatalabb lányok jöttek be, erre hirtelen ilyen történik velem.

Vetelek előfordult már olyan, hogy egyik pillanatról a másikra egy másik nő/férfi ágyában találtátok magatokat, és ti sem értettétek, hogy jutottatok el ilyen gyorsan az együttlétig? Mit éreztetek utána?

2021. szept. 20. 22:53
 1/6 anonim ***** válasza:
74%
igen
2021. szept. 20. 22:57
 2/6 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem te egy kwa nagy mázlista vagy. Fogadd a virtuális pacsimat.
2021. szept. 20. 23:33
 3/6 anonim ***** válasza:
73%

Volt egy olyan egyéjszakás kalandom, hogy ott voltam a szórakozóhelyen, összenéztem a lánnyal, ő is rám. Én akkor eldöntöttem, hogy kész, én még ma este meg akarom dugni.

És sikerült.

2021. szept. 21. 00:03
 4/6 anonim ***** válasza:
74%
Előfordult már, sőt ennél gyorsabb "lefolyású" történet is. Éjszaka részegen haza, éjjeli járat, pár megálló és megbeszéltük hogy akkor igyunk már meg valamit nálam. A folytatást meg elképzelheted. Ja meg hogy másnap mennyire fogtam a fejem milyen hülye vagyok :D
2021. szept. 21. 00:32
 5/6 anonim ***** válasza:
80%
Ez simán csak dicsekvés.
2021. szept. 21. 11:03
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi srácok, ti is nagyok vagytok :D Még most se hiszem el, hogy ilyen létezik. A nővel is beszélek azóta, ő se fogja fel, hogy ez mi volt :D Am eddig csak nálam fiatalabb lánnyal voltam, nem is gondoltam volna, hogy egy érettebb hölggyel ennyire más az együttlét...
2021. szept. 21. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!