Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Múlthéten felszedtem a szaunában egy 45 éves MILF-et, nektek volt már hasonló élményetek?
Úszás után a szaunába beültem egy elég vonzó nő mellé, már az első perctől megvolt a szimpátia. Dumálgattunk, aztán elmentünk együtt úszni, majd újra vissza a szaunába. Mikor kettesben maradtunk lesmároltam, onnantól kezdve nem volt megállás. Zuhany alatt ment a csókcsata, 2 óra múlva pedig a lakására felmentem és hajnalig szexeltünk. Azóta sem tudom helyretenni a dolgokat, sose fordult elő velem még ilyen. Fiatal srác vagyok, mindig a nálam fiatalabb lányok jöttek be, erre hirtelen ilyen történik velem.
Vetelek előfordult már olyan, hogy egyik pillanatról a másikra egy másik nő/férfi ágyában találtátok magatokat, és ti sem értettétek, hogy jutottatok el ilyen gyorsan az együttlétig? Mit éreztetek utána?
Volt egy olyan egyéjszakás kalandom, hogy ott voltam a szórakozóhelyen, összenéztem a lánnyal, ő is rám. Én akkor eldöntöttem, hogy kész, én még ma este meg akarom dugni.
És sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!