Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Aggódok a barátom miatt, van...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aggódok a barátom miatt, van valaki aki hasonló helyzetben van vagy találkozott már valaha ilyesmivel?

Figyelt kérdés
Sziasztok, barátommal már viszonylag régóta együtt vagyunk, aztán előkerült a szex mint téma, tapasztalatlanok vagyunk mindketten ezért jobbnak láttuk, ha így előtte árbeszéljük a dolgokat, viszont van egy dolog ami nyugtalanít, múltkor mondta, hogy van egy betegsége amit már régebben diagnosztizáltak nála és elvileg nem gyógyítható, a betegséget hiperspermiának hívják, ami azt jelenti, hogy a normál ondó mennyiség többszörösét is termelheti, ezzel idáig nem is lenne probléma, csak utána néztem aztán nem túl megnyugtató dolgokat találtam róla, például befolyásolja a termékenységet (nyilván ez a jövőre nézve lenne fontos) aztán ez összefüggésben lehet más betegségekkel is, továbbá ez álandó fájdalmat okoz neki és mondta hogy kellemetlen helyzetekbe is hozta már párszor, próbált persze megnyugtató válaszokat adni, lehet csak én aggódom túl a dolgot, de persze aggódom az egészsége miatt is meg kicsit amiatt is, hogy ez esetleg rám nézve veszélyes lehet.

2021. szept. 14. 15:20
 1/7 anonim ***** válasza:
91%
Milyen kellemetlen helyzetekbe hozta?
2021. szept. 14. 15:34
 2/7 anonim ***** válasza:
92%

Szedjen valami ösztrogén tartalmú gyógyszert rá.

Azzal tudja csökkenteni a mennyiséget.

Ha nagyon fájdalmas neki akkor viszont lehet valami fertőzés vagy gyulladás is aminek hatására plusz váladék jön ki az ondó mellet

2021. szept. 14. 15:38
 3/7 A kérdező kommentje:

1-es ezt lehet inkább privátban válaszolnám meg, ha tényleg érdekel😅

2-es van rá valami tablettája, már régen diagnosztizálták neki, előtte is volt már neki, aztán a fájdalom miatt vitték már orvoshoz és ő meg ezt állapította meg (16 éves korában) Elvileg annyira nem vészes fájdalom, csak, ha nem "ürít" elégszer akkor egyre jobban sajog neki.

2021. szept. 14. 16:10
 4/7 anonim ***** válasza:
65%
Hát akkor segíts neki, nyilván jobb neki ha benned üríti le magát naponta többször is. :)
2021. szept. 14. 16:24
 5/7 anonim ***** válasza:
22%
Töltsd egy pohárba és idd meg neki, úgyis ez a divat...
2021. szept. 14. 16:30
 6/7 anonim ***** válasza:
54%

Szerintem meg csak kitalálta unalomból és azt hiszi hogy ez így jól van.

Mégis ki állapította ezt meg nála ?

2021. szept. 14. 17:47
 7/7 A kérdező kommentje:

Persze, kitalált egy betegséget, meg akkor nyilván szerzett hozzá kamu gyógyszert, meg nekem is káprázik a szemem🤦‍♀️

Majd megkérdem neked az orvos nevét..

2021. szept. 14. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!