Első hőmérős hónap, tapasztalatlan vagyok..., találkozott már valaki hasonló görbével? Nekem sehogy nem áll össze a kép, miért esett le repesztés előtt napokkal és most miért esett le megint???
2 hónapja szedek clostilt az 5.-9.napig 1x1-et, 12.-en kaptam tüszőrepesztőt(3 tüsző volt 18, 24, 24) így elméletileg 14.-en volt ovuláció, a 16.-tól szedek progeszteront 2x2-őt. Nem világos🙄
Ovuláció előtt ösztrogén hatására sokaknak leesik a hő, tehát valóban, a tested már amúgy is ovulált volna.
A mostani esélyes, hogy a menzesz miatt esik le. Szokott olyan is történni, hogy a luteális félidejében 1(!) napra leesik a hő, majd visszaáll. Sokan ezt beágyazódásnak vélik, de igazából egy újabb ösztrogénhullám a testben. Ha több napig araszol lefelé, általában menzeszt jelez, de nagyon egyénfüggő a dolog, csak kb 3. hónap után lehet leghamarabb látni az összefüggéseket.
Köszönöm szépen a válaszokat!😊😚
Akkor meglátjuk, egyébként úgy érzem, hogy ez sem a mi hónapunk még, már fájdogál a pocim, bár kicsit korai, de előfordult már, hogy korábban jött a kelleténél. Mindenesetre jó lenne ha nem kéne méricskélni, mert már most elegem van az egészből, gyógyszerestül, hőmérőstül...elképesztően rá lehet erre kattanni és a végén csak e-körül forognak a gondolatok és iszonyú lassan megy az idő a ciklus második felében, szeretnénk babát nagyon, de szörnyű ez a várakozás, reménykedés, csalódás. Jó lenne ha tudnék nem foglalkozni vele, csak hagyni, hogy történjen, ahogy kell, nem gondoltam, hogy ilyen nehéz lesz.
2-es vagyok, átérezlek kérdező, mi 1 éve próbálkozunk, fél éve hőmérőzök. Volt nekem is egy bekattanós időszakom, kb minden tizedértéknek és tünetnek jelentőséget tulajdonítottam, voltak gyönyörű és ronda görbéim (mindnél látszólag volt ovu), és még mindig nem vagyok terhes.
Ha soknak érzed, hagyj ki 1-1 hónapot, max. LH tesztet nézz. Vagy, amit én csinálok mostanában, amikor megjelenik a termékeny nyák (nekem ált. 4-5 nappal ovu előtt) akkor mérem, és pár nappal ovu utánig, hogy biztosan tudjam, mikor volt ovu, közben meg nem.
Szia:)
Ó sajnálom😐..mi 7.hónapja, azért kaptam a gyógyszereket, mert amikor a dokim nézte pont nem volt peteérés, egyébként minden rendben van elvileg a férjemnél és nálam is, de valamiért mégsem működik a rendszer rendesen. Viszont 39 vagyok, szerintem emiatt nehézkesebb a dolog. Ami megnyugtató, hogy egy barátnőm majdnem 1,5 évig próbálkozott, ő egy évvel idősebb, a dokija nem adott neki semmit, mondván fog az menni és igaza lett, már 21 hetes:)
Egyébként ma reggel ismét 37,1 a hőm, ettől függetlenül pesszimista vagyok, semmit nem érzek, enyhe hasfájáson kívül, pont, mint bármikor mielőtt megjön. Még egy hónapot végigcsinálok gyógyszerrel és szünetet tartok, próbálok másra koncentrálni, de így tudatosan az is nehéz🙂
Nektek szorítok🤞😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!