Mennyi ideig vajúdtak azok a kismamák, akiknél Indították a szülést? (magzatburok repesztés+oxi)
Figyelt kérdés
2013. jún. 12. 11:58
6/14 anonim válasza:
Nekem elfolyt a magzatvíz,de kaptam oxit! 10 óra bolt pontosan!! Első baba!:)
7/14 anonim válasza:
Első és második baba is 4,5 óra. :)
8/14 anonim válasza:
5 óra. Ebben már benne van a 30 perc kitolási szakasz is :) Amúgy én repesztés után két órával kaptam az oxit, mert addig semmi nem történt... nem indultak be a fájások. Oxi után már szépen jöttek és indult a baba is.
9/14 A kérdező kommentje:
Ezek szerint először csak repesztenek,hátha jönnek a fájások,és ha nem,akkor kapom az oxit? Jól félre értettem a dokit. Nekem úgy volt meg,hogy egyszerre.
2013. jún. 12. 20:38
10/14 anonim válasza:
3-as vagyok. Nekem 7-kor kötötték be az oxit, és csak 9-kor repesztettek burkot. Úgy látszik mindenhol más az eljárás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!